Tuloksia, KATSO KUVA! ;)

Paino: 71,5kg
Kokonaismitta: 245 cm

Edessä on taas MökkiLANit. Luin vauhdilla edelliset blogikirjoitukseni, jotta tiedän paljonko minun pitää ostaa vissyä: 4 pulloa vissyä landrinkiksi ja pari “normaaliin” käyttöön. Tämän aamun painoon saattaa vaikuttaa edellisen illan onnistuneen työprojektin juhlimisen yhteydessä tehty kohtuullinen nesteytys, Moiset pippalot ovat harvinaisia, joten niistä pitää ottaa kaikki riemu irti Smile.

Olen jo pari kertaa sanonut että alan näyttämään siltä mitä tavoittelen. Nyt uskallaudun näyttämään mitä tarkoitan. Kuvien välillä on 4 kuukautta eroa.

4kk

Vasemman puoleinen kuva on siis otettu lähtötilanteessa, jolloin totesin vatsan olevan liikaa. Oikean puoleinen kuva on otettu pari päivää sitten. 4 kuukauden työ on nähtävissä todella hyvin. En mitenkään suunnitellut kuvien ottoa, enkä etenkään niiden julkaisua, mutta nyt kun tämä on tehty, voisin ottaa ja julkaista 4 kuukauden päästä seuraavan kuvan, jotta näemme miten lihasmassan kasvatus edistyy.

3 comments

Leave a Reply