Rusikoitu harrastaja

Paino ??.?

Lauantai eteni seuraavasti. Rauhallinen aamiainen hotellissa, jutellen toisen harrastajan kanssa niitä näitä. Puoli kymmeneksi salille ja 10-13 treeniä. 13-14.30 ruokatauko hyvässä seurassa. 14.30-19 ohjaajakoulutusta, eli treeniä. 19-21 tasokoe, jonka toiseksi viimeinen asia oli 2 minuutin otteluerä minua 10-15cm pitempää ja 45 kiloa raskaampaa tyyppiä vastaan. Painoero ei tullut läskistä vaan lihaksista ja siitä että mies on ISO. Asenteella ottelemaan ja 2 minuutin jälkeen melkein tajuttomana (viimeinen lyönti päähän vei minut maahan, mistä minut nostettiin ylös nopeammin kuin omin kumisin jaloin pääsin) riviin kuuntelemaan seuraavia ohjeita. 200 vatsaa ja 100 punnerrusta, saa suorittaa. Pikku kuntopiirin jälkeen oli luvassa palaute ja info siitä läpäisikö tason. G3 on nyt saavutettu. Yksi viskipullo on säästetty! 🙂
Olo kaiken jälkeen oli hyvin hakattu. Nilkutin hotelliin ja siitä syömään muiden ohjaajien kanssa ja sen jälkeen nukkumaan. Yö nukuttiin parissa osassa ja yön aikana paljastui että oikealla kyljellä ei voi nukkua, koska silloin oikeaa jalkaa särkee aivan liikaa.
Sunnuntain aamupäivän treenit saatiin parin 400 buranan avulla siedettäviksi. Iltapäivällä olinkin jo “notkea” itseni ja sain hyvän menon päälle treenien loppuosaan. Nyt illalla on luvassa venyttelyä ja irvistelyä kun kylmennyt lihaksisto huutaa.
Kokonaisuutena olo on hemmetin hyvä, tuntuu kuin olisin saavuttanut jotain!

Leave a Reply