Perhosia vatsassa

Paino: 70,8 kg
Kokonaismitta: 246 cm

Merkittäköön pöytäkirjaan, että olen kevyimmilläni 10 vuoteen. Keveys saattaa johtua perhosista vatsassa, jotka taasen johtuvat huomisesta tasokokeesta. Passin mukaan siitä on 3 vuotta kun viimeksi olin tasokokeessa. Olen treenannut enemmän tasokokeeseen kuin kertaakaan aikaisemmin. Olen tehnyt kunnon valmistautumisen ja olen varma taidoistani. Nyt tarvii vain käydä läpi tuo tasokoe ja lunastaa haluamani taso Silmänisku. Junamatkalla Lahteen aion lukea tasovaatimuksia, katsoa videoita ja tehdä mielikuvaharjoitteita ihan vain varmuuden vuoksi. Perillä pitää syödä hyvin ja rentoutua, sitten nukkua (hyvin) ja mennä leirille, suorittaa tasokoe ja sitten voitonjuhlat, jota seuraa sunnuntai, leiri ja sitten lopulta kotimatka.

Painon puolestaan on taas laskusuhdanteessa. Nyt jos kaikki mitä on hävinnyt on ollut pelkkää rasvaa olen rasvaprosentin suhteen  tavoitteessani. Täytyy sanoa että olen jo viime viikon ollut kohtuu tyytyväinen siihen mitä aamulla peilissä on vastassa. Siihen kun lisätään kunnolla lihasta paketti on valmis. Iloiset kasvot

Leave a Reply