Tasokoepäätös tehty

Paino: 71.6 kg

Maanantai-iltana päätin vahvistaa ilmoittautumiseni tasokokeeseen. Tiedän tekniikat, nyt on kysymys vain siitä pystynkö suorittamaan niitä väsyneenä, eli osaanko tekniikat. Voin oppia tekniikat vain toistamalla, toistamalla ja sitä olen tehnyt viimeiset kolme viikkoa. Vielä on muutama päivä aikaa jäljellä toistaa ja tehdä, toistaa ja tehdä, katsominen ei enää auta.

Tekemistäni hidastaa viime viikonlopun EA2-kurssilla saatu flunssa. Joka ilta kurkkua on kuivannut hieman enemmän, mutta pidän itseni lämpimänä, syön C-vitamiinia ja vältän hikoilua. Kyllä sen sillä on pentele parannuttava. Tekniikkatreenaaminen ei näet välttämättä tarkoita karmeaa hikoilua ja vääntöä, mieluummin päinvastoin. Kevyesti tehden, paljon oikeita toistoja jotta hermoradat saadaan oppimaan.

Paino… Ihan OK? – On OK. Iloiset kasvot Ai niin, sunnuntaina tein 100 punnerruksen haasteen nelosviikon testin. 61 punnerrusta meni putkeen.

2 comments

Leave a Reply