Ruokailu ja sen ihmeellisyys

Paino: 72.3 kg

Kun keskustelen ihmisten kanssa rasvanpudotustavoitteistani ja ruokavaliosta jota käytän, törmään usein lauseeseen “Et kai sääkin” tai “Ai sä oot niitä hulluja”. Useimmiten ruokavalioni on helpoin selittää sanomalla että karppaan, mikä ei pidä täysin paikkaansa. Noudatan kai vähähiilihydraattista ruokavaliota yhdellä “huijauspäivällä”. Karppaus on tällä hetkellä ilmeisesti kuuminta hottia ja ihmiset reagoivat siihen tosi voimakkaasti, lähes poikkeuksetta negatiivisesti vieläpä. Toisia hämmästyttää se että hävitän rasvaa syömällä rasvaa. Aamiaiseni kun on pekonia, kananmuna, pinaattia, raejuustoa, tomaatti ja välillä papuja (pavut puuttuu laiskuuden takia) ja ruokani on rasvassa paistettua lihaa ja vihanneksia. Miten syömällä pekonia voi tiputtaa painoa tai hävittää rasvaa? Kun näistä kohdista päästään eteenpäin törmään seuraavaan mielenkiintoiseen tilanteeseen. Henkilöt, joiden kanssa juuri juttelin, alkavat huolehtimaan minun ruokavaliosta. “Miten sä nyt voit syödä tätä kakkua?”, “Ai jai jai jai, nyt menee dieetti pilalle kun mies syö keksejä.“ Iloiset kasvot  ja niin päin pois. Muut tuntuvat pitävän tätä diettiä munkin selibaattilupauksen tasoisena juttuna, sitä ei voi rikkoa vaikka mikä olisi. Kuten alussa totesin, tarkoitukseni ei ole tehdä arjesta vaikeaa. Syön tupareissa sitä mitä on tarjolla, selviän kaupungilla Subway-aterialla jos se on hinta/aika/tilanteen vuoksi se “paras” tai ainut ratkaisu. Koitan seurata ruokavaliota suurimman osan ajasta ja se näyttää tuottavan sen oikean tuloksen ja se mahdollistaa pysyvän muutoksen, mikä on se lopullinen tavoitteeni.

Paino tuntuu jääneen pyörimään tähän 72 kilon pintaan, mikä on hyvä – pyöriköön siinä.

3 comments

😀 Paleo-dietti. Piti oikein googlata :D. Olen kuullut tuosta aikaisemmin, mutta en ole kenenkään kuullut tuota noudattavan 🙂

Leave a Reply