Motivaation nouto

Paino: 71.8kg
Kokonaismitta: 247

Tänään ei sitten millään napostellut lähteä treeneihin. Töiden jälkeen kun istahdin kotiin ja vetäisin italian pataa nassuun pienen oluen kanssa olin täysin valmis jäämään sohvalle katsomaan jotain TV-sarjaa tai leffaa tai ihan mitä vaan. 20 minuutin polkeminen treeneihin ja tunnin kahden hikoilu siellä ei huvittanut senttiäkään. Tälläisiä hetkiä on tullut vastaan aikaisemminkin, jossain vaiheessa tulee vain tuollainen fiilis. Tiesin, että jos menen treeneihin siitä tulee hyvä fiilis, mutta tuo tieto ei luo motivaatiota. Lopulta motivaationani toimi se että olin sopinut treenit toisen henkilön kanssa peruskurssin kohdalle ja tämän päivän treenit vetää Jani, joka voi antaa tekniikka vinkkejä. Sovin itselleni että ainakin tunnin treenaan, sen sopimani oman harjoituksen, sitten voin lähteä kotiin. Kun treenin sai vauhtiin löytyi taas motivaatio. 2 tuntia myöhemmin, hakattuna ja väsyneenä mutta kuitenkin iloisena poljin kotiin. Tämä taisi olla niitä harvoja harvoja kertoja kun pystyin vastustamaan löhöämistä ja lähtemään treenaamaan. Onneksi lähdin, opin tärkeää tietoa G3 tekniikoista. Ensi viikolla on pakko drillata lisää, jos tasokoe epäonnistuu, se epäonnistuu korkean tason tekniikoiden vuoksi. Niitä ei ole tullut harjoiteltua. Vielä on 4-5 treenipäivää jäljellä, sillä viikonloppu menee EA2 kurssin ja Kristan kanssa, Maga saa jäädä kahdeksi päiväksi.

Paino – se näyttää hyvältä Iloiset kasvot

Leave a Reply