Välimittaus ja mahtava virnistys

Paino: 71.4kg
Kokonaismitta: 249 cm

19.08.2011 kävin tekemässä rasvaprosentin mittauksen. Tulokset siitä löytyvät Lähtötilanne –blogimerkinnästäni. Keskiviikkona 5.10.2011 kävin mittaamassa itseni uudestaan. Tiistaina olin pelonsekaisissa fiiliksissä. Olen matkan varrella keskustellut ihmisten kanssa ja esittänyt näkemystäni että painonputoaminen ei ole saavutettu pelkästään rasvaa polttamalla, osa pudonneesta painosta johtuu hävinneestä lihasmassasta. Ottaen huomioon että en ole pysynyt 100% dieetissä olin aika varma että lihasmassaa puuttuu ja rasvaa ei ole kadonnut niin paljon kuin toivoin. Aamulla mennessäni mittaukseen mietin mihin olisin tyytyväinen, mikä olisi unelmataso? 12 % rasvaprosenttina olisi tuo unelma. Tässä on keskiviikon tulokset rinnakkain lähtötilanteen kanssa.

05.10.2011 tilanne on seuraava:
Paino: 72.7 kg
Kokonaismitta: 249 cm
BMI: 24.0
Rasvaprosentti: 11.6
Lihasmassa: 36.7 kg
Rasvamassa: 8.4 kg

19.08.2011 lähtötilanne on seuraava:
Paino: 74.3 kg
Kokonaismitta: 252 cm
BMI: 24.5
Rasvaprosentti: 14.5
Lihasmassa: 36.3 kg
Rasvamassa: 10.8 kg

Voitte mahdollisesti arvata hymyni koon nähdessäni tuon. 2.4 kiloa rasvaa kadonnut. Lihasmassa on kasvanut eikä hävinnyt. Rasvaprosentti on alle toiveitteini. Olin enemmän kuin tyytyväinen. Tämä välimittaus on nostanut fiilistä aivan penteleesti. Näytän erilaiselta peilissä itselleni Iloiset kasvot. Tätä kirjoittaessani ja noita lukuja katsellessani hymy nousee kasvoille.  Olo on mahtava. Tähän tulokseen pohjaten jatkan treenaamista ja rasvan trimmausta. Mitä lähemmäs saavun 10% sitä hankalammaksi rasvan pudotus menee ja sitä helpommin menetän lihasmassaa, sillä keho ei halua luovuttaa viimeisiä energiavarastojaan.

Rasvaprosenttitavoite näyttää olevan saavutettavissa, kunhan pidän kurssin. G3 taso? Se vaatii töitä ja siihen olen alkanut panostamaan maksimaalisesti. Toivon vain että se ei ole liian vähän, liian myöhään.

Kiitos kaikille, jotka ovat tähän mennessä tukeneet ja vittuilleet. Ilman teitä en olisi tässä vaiheessa tavoitteitani.

2 comments

Leave a Reply