Oikea suunta, kunnon meininki

Paino: 72.1

No niin, nyt on painokäyrä taas alaspäin ja treenauskäyrä ylöspäin. Aloitin lauantaina 100 punnerruksen tavoitteen ja jatkan sitä yhä. Sen jälkeen teen 25 leuanvedon tavoitetta. 100 punnerruksen harjoitteiden seurauksena on rintalihakset sopivan kipeitä Iloiset kasvot.

Kuun loppupuolelle ilmestyi G3 tasokoemahdollisuus. Seuraavat kolme viikkoa pitää siis treenata, treenata, treenata ja lukea tasokoevaatimuksia. Tavoite on vähintään 2 tuntia per päivä treeniä. Jos ajatus tekniikasta on oikein, tuolla drillauksella pitäisi saada aikaan tuloksia joilla uskon pääseväni läpi tasokokeesta.

Jos koen että olen treenaamisen jälkeen sopivalla tasolla lähden suorittamaan tasokoetta, jos en, minulla on vielä 2 kk aikaa saada itseni kuntoon ja löytää toinen tasokoe.

Ah, ja huomenna on rasvaprosentinmittaus – jännittää.

Leave a Reply