Huonon trendin kääntöpiste

Paino: 72.6 kg

Vaeltelu meni hienosti. Vaeltelulla syötiin sitä mitä kokkimme tarjosi Iloiset kasvot, eikä nipotettu tai seurattu ruokavaliota. Ruokaa oli paljon ja se sisälsi paljon energiaa. Ruokailu oli mitoitettu kunnon vaelluksen mukaan. Meidän yhden yön vaellus oli kaiken kaikkiaan 18 kilometriä pitkä ja kevyin rinkoin. Energiaa oli siis enemmän kuin tarpeeksi. Lauantai-iltana iski karmea hinku syödä sipsejä, juoda olutta ja katsoa leffoja – “rentoutua kunnolla”. Kaupassa piti joka tapauksessa käydä, joten haaveiden toteuttaminen olisi ollut helppoa. Koko reissun ajan mietin kuinka pahasti se vaikuttaisi itseeni. Lopulta onnistuin vaihtamaan sipsit kanaan, mutta pari olutta meni kanan kanssa.

Viimeisen kolmen viikon trendi on selvä ylöspäin vievä käyrä. Tästä voidaan vetää johtopäätös, kyseessä ei ole se kuinka paljon liikkuu vaan MITÄ syö – ei välttämättä edes kuinka paljon syö. Pienen lipsahduksen voi tehdä, eka viikko osoitti kauniisti sen. Mutta kun pieni lipsahdus venyy alkaa tilanne kääntyä. Olen nyt samassa painossa kuin 06.09.2011. Tämä tasainen takapakki alkaa käymään mielen päälle ja olenkin eilisen illan sekä tämän aamun olen kamppaillut karmean halun kanssa juosta, vetää kuntopiiriä, vetää itseni kunnolla piippuun – rääkätä kehoa niin että tuntuu! Moisesta yllättävästä karmeasta rääkistä seuraisi vain lisää treenitaukoa, koska runnoisin liikaa. Niinpä eilen (!), aloitin (kolmannen kerran) 100 punnerruksen ohjelman. Toteutan ohjelman tässä sivussa, aloitin viikolta 3.

Olen säännöllisesti seurannut bodyrock.tv:tä pari kuukautta, vaikka löysin tuon sivuston yli vuosi sitten. Tarkoitukseni on saada kuntopiiri-sekä treeneihin lämmittelyideoita. Käytännössä aamun uutisten seassa on välillä yksi video kuntoilua. Juuuuu… silmä lepää siinä suoritusta seuratessa. Nyt sunnuntaina, aamiaisen jälkeen, tein viime torstain haasteen. Tuntuu hyvältä kuntoilla. Illalla mahdollisesti lenkkeilen ellei päivän siivous ja kodinylläpito operaatiot ole vetäneet riittävästi virtaa ulos minusta.

Painon ylösnouseva trendi käännetään nyt, syömällä oikein, kuntoilemalla tasaisesti. Keskiviikkona on luvassa rasvaprosentin mittaus.

Leave a Reply