3 päivää karmeaa juoksemista…

Paino: 72,2 kg
Kokonaismitta: 247,5

Katsotaan taaksepäin. Viikko ulkomailla syömässä sitä mitä eteen saa, urheilematta, olut tai kaksi joka ilta. Painomuutos +100 grammaa. Kolme päivää karmeaa ravia pitkin Suomea, syöden kaikkea pikaisesti – myös pikaruokaa, valvoen kohtuuttomasti, yhtenä iltana useampi lonkero ja painomuutos +500 grammaa. Huonot elämäntavat oikeasti pilaa tai aiheuttaa muutoksia nopeasti Iloiset kasvot. Noiden kolmen päivän aikana vedin kuitenkin kolmet treenit ja autoin muutossa. Suurin osa ruokailusta oli pielessä, en seurannut diettiä, koska en ehtinyt. Kun analysoin tilannetta voin todeta mistä tuo johtui. Olin kiireessä, väsynyt ja tahto vähissä. Lähin ruokala käy – Hese kiitos. Olen ollut hereillä 16 tuntia, vielä pitää ajaa keskiyöllä 2 tuntia kotiin. Lähin ABC kahvia ja karkkia, jotta saadaan sokerit ylös ja mies pysymään hereillä pari tuntia pimeässä yksin. Lopputulos on karu.

Nyt luontoon vaeltelemaan ja nukkumaan edes yksi kunnon mittainen yö. Iloiset kasvot

Leave a Reply