Takaisin terveiden kirjoissa!

Paino: 71,7 kg

Oi että tekee hyvää tehdä fyysistä työtä ja treenata! Maanantaina testasin kyljen toimintakuntoa auttamalla Jarnoa siirtämään kiitettävän määrän soraa lapion ja kottikärryn avulla. Noin puolitoista tuntia kunnon vauhdilla töitä ja kylki huomautti itsestään vain hyvin hyvin heikosti urakan lopuksi. Tänään vedin kolmet treenit ja olo on mahtava. Kehossa tuntuu että eilen on tehty töitä ja se taasen tuntuu mahtavalta! Mahtavan olon vuoksi seikkailen treenikaverin kanssa Trebariin oluelle… Seuraavat pari päivää menee reissaten, eikä aikatauluihin mahdu treeniä vaikka kuinka haluaisin.
Perjantaina suunnitelmissa olisi vaellella Kuhankuonossa, mutta suunnitelmia ei ole vielä varmistettu. Perjantaina kuntoillaan tavalla tai toisella! Lenkkiä, Magaa tai vaeltelua.

2 comments

Leave a Reply