Takaisin terveiden kirjoissa!

Paino: 71,7 kg

Oi että tekee hyvää tehdä fyysistä työtä ja treenata! Maanantaina testasin kyljen toimintakuntoa auttamalla Jarnoa siirtämään kiitettävän määrän soraa lapion ja kottikärryn avulla. Noin puolitoista tuntia kunnon vauhdilla töitä ja kylki huomautti itsestään vain hyvin hyvin heikosti urakan lopuksi. Tänään vedin kolmet treenit ja olo on mahtava. Kehossa tuntuu että eilen on tehty töitä ja se taasen tuntuu mahtavalta! Mahtavan olon vuoksi seikkailen treenikaverin kanssa Trebariin oluelle… Seuraavat pari päivää menee reissaten, eikä aikatauluihin mahdu treeniä vaikka kuinka haluaisin.
Perjantaina suunnitelmissa olisi vaellella Kuhankuonossa, mutta suunnitelmia ei ole vielä varmistettu. Perjantaina kuntoillaan tavalla tai toisella! Lenkkiä, Magaa tai vaeltelua.

2 comments

Kuhankuonolla reissaaminenpa on kivaa – ja siellä on nättiä! Kandee ottaa sienikori mukaan, suppilovahveroita on megapaljon.

-v

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.