Kohta täysin terve?

Paino: 72.6 kg

Eilen käytiin ihmettelemässä stand uppia ja sitä myöten ilta karkasi ruokavaliosta täysin. Esityksen aikana tuli otettua yksi olut ja esityksen jälkeen käville syömässä Trattoria Romanassa pitsat (kaikki ruokavalioon sopivat ruuat olivat 10 euroa kalliimpia kuin muut, joten piheudessäni valitsin toisin) ennen kuin siirryimme tupareihin. Tupareissa tuli vähäisissä määrin naposteltua, vaan ei juotua! 🙂

Tämä aamu taitaa edustaa sarjamme ekaa painon nousua. Heilahtelu on normaalia, joten en ole huolissani tästä. Enemmän olen huolissani siitä että maltan parantua kunnolla. Kylki voisi kestää jo lenkin ja kevyen treenin, mutta en ottaisi siihen osumaa vielä pariin viikkoon. Kurkku, en tiedä, voisi kestää lenkin, mutta tuskin olisi mukavaa. Niinpä lepään vielä hetken ja kikkailen tietokoneiden kanssa.

Leave a Reply