Hassuja lukuja

Paino: 71.3 kg
Kokonaismitta: 248.5

Painoni laskee yhä, mutta mittani ei enää, itseasiassa kokonaismittani on lähtenyt kasvamaan – reisistä. Mittaus ei luonnollisesti ole tarkkaa tiedettä, heittoja syntyy joka puolella joka kerta.

Olen yhä kipeänä, jotain on kurkussa aiheuttamassa tulehdusta. Kaikki tämä paikallaan oleminen saa minut haluamaan kuntoilua oikein penteleesti. Tällä hetkellä kylkiluu ei vihoittele jos juoksee vähän, eikä se vihoitellut ihan mahdottomasti kun vedin eilen kolmet treenit. Eilisen jäljiltä vain kurkku oli iso ongelma. Sunnuntaina tai maanantaina koitan lenkkeilyä ja/tai kuntoilua. Mielessäni on useita eri kuntopiirijuttuja ja halu lenkille.

Paino laskee yhä ja se alkaa hieman jännittämään. Nyt kun lisään urheilua toivon painon alkavan nousemaan lihasten kasvun myötä Iloiset kasvot. Ensi viikolla on aika käydä tarkistamassa rasvaprosentti ja kuinka paljon lihasta tässä on oikein menetetty Iloiset kasvot.

2 comments

Olet kipeänä ja vedit kolmet treenit??? Nyt jäitä hattuun mies, sulla on pitkä projekti edessä eikä se kaadu parin päivän lepoon. Tuota tahtia tavoite vaan karkaa kauemmas kun kroppas taistelee sekä sairautta että treenin rasituksia vastaan.
Painonlisäys pelkällä lihasmassalla on sitten niin hidasta ettet tuloksia näe vaaan päällä pitkään aikaan. On kova saavutus saada 5kg lihasta VUODESSA jos ei ole aikaisempaa pohjaa. Tuo tekee n. 100g/viikko joten älä hoppuile…

Kiitos!
Koitan levätä rauhassa mahdollisimman paljon. Välillä vaan on vaikeaa olla tekemättä mitään :). Tänään painin itseni kanssa sen suhteen että en lähde lenkille vaikka kurkku on huomattavasti parempi. Kurkku ei vielä ole terve, mutta ei se tunnu rajoittavan kevyttä menoa, joten menohaluja olisi. 🙂

Leave a Reply