Vähän yli viikko “rellestystä”, mitä sitten?

Paino: 71,7 kg

10 päivään en seurannut ruokavaliota täydellisesti. 7 päivää olin kuntoilematta. 7 päivää join olutta vähintään 0,5 litraa päivässä. Paino muuttui 0,1 kg ylöspäin. Kuinka paljon muutosta odotit? Itse odotin kilon muutosta ylöspäin, vastaavaa mitä olen tullut alaspäin muina viikkoina. Mitä tämä sanoo uudesta paremmasta elämäntavastani? (Tarkoituksenihan on tehdä pysyvä muutos.) – Ei yhtään mitään? Jotain? Jotain se sanoo ainakin. Voin viikon toimia “huonosti” ja silti olla ihan OK. Ehkä jos olisin vähän kuntoillut, olisi painoni laskenut tai vähintäänkin minulla olisi ollut vähemmän syyllinen olo niistä oluista. Toisaalta tämä näyttää siltä että jatkuva urheilu ei ole aivan pakko pienen painon ylläpitämiseksi, rasvaprosentista ei ole tietoa. Toisaalta taas voidaan sanoa että viikko ei edusta yhtään mitään, ei missään mielessä, kehon muutokset ei ole niin nopeita… Mutta miksi sitten tiputan kilon painoa viikossa “oikein” toimiessani?
Kävin Krav Maga treeneissä testaamassa kylkiluutani. Se ei ole vielä kunnossa. Pitää siis yhä käyttää aamupyöräilyä lenkkeilyn sijaan ja treeneissä ottaa rennosti sekä välttää tiettyjä liikkeitä.

Leave a Reply