Takaisin Suomessa

Paino: ??.?

Sunnuntain mittauksissa ei ole mitään järkeä, koska painonmittaus olisi tapahtunut vasta illalla. Päätin olla mittaamatta lainkaan.
Tiistaina nähdään mitä vaikutusta oli hieman yli viikolla täysin erilaista elämää. En käytännössä urheillut lainkaan, sillä en laske lauantain pientä kuntojumppaa urheiluksi. Joka päivä join oluen, joskus kaksi ja kahdesti 4. Toinen neljän oluen setti oli perjantaina, joten se menee huijauspäivän piikkiin. Joka tapauksessa olutta oli aivan liikaa ja liikuntaa aivan liian vähän.
On mielenkiintoista kokea kuinka totutuista piireistä poikkeaminen muuttaa halua erota joukosta. Turussa minulla en olisi edes miettinyt oluen tilaamista, olisin tilannut viinä tai vettä, kun muut tilaavat ruokaoluen. Ulkomailla tilanne oli eri, koin tarvetta sopeutua ryhmään ja kun muut tilasivat ruokaoluen, niin tilasin minäkin. Join vain muita vähemmän, mutta en juonut eri lailla. Syömisessä ei tarvinnut poiketa, jokainen mies syö lihaa, lihaa, lihaa.
Ensi kerralla toimin paremmin, kehitän selkärangan olla erilainen ryhmässä. Näin lupaan sohvalla istuessani kotini turvassa.

Leave a Reply