Reissu ja ruokavalio käytännössä

Paino: ??.?
Kokonaismitta: ???

Joo. Unohdin mittanauhan kotiin. Viikko on ollut ruokailun puolesta sinnepäin. Aamainen on appelsiinimehua lukuunottamatta kohdillaan. Haluaisin lisätä siihen salaattia, mutta sitä ei ole tarjolla. Lounaat … Suurin osa on mennyt suunnitelmien mukaan, vain kerran on ollut vaihtoehdot sellaiset, jotka eivät sopineet ruokavalioon. Illalliset … Nyt osutaan ongelmaan. Olen illallisen aikaan nälkäinen kuin susi. Tässä maassa on helppo saada lihaa, lihaa ja lihaa. Sen puolesta olenkin pysynyt ruokavaliossani, mutta ruokajuomana joka ilta on ollut olut tai kaksi. Jos olisin täällä pitempään kiinnittäisin tähän huomiota enemmän ja nostaisin itseäni niskasta, olutta vain perjantaisin.

Tänään on huijauspäivä. En vielä tiedä mitä se tarkoittaa käytännössä. Karkkinälkä ei ole iskenyt, eikä oikeastaan mikään muukaan mässäysmielihalu. Ehkä otan suklaapatukan toimiston automaatista. Olen joka iltapäivä suunnattomassa nälässäni katsellut tuota laitetta, tutkinut sen sisältöä, mutta voin riemulla sanoa että en ole sortunut.

Työreissulla ruokavalion pitäminen on melko helppoa, kysymys on omasta tahdosta helppojen valintojen välillä. Kuntoilu taasen on ongelma. Aikaa olisi aamuisin, jos heräisi riittävän aikaisin. Olen tämän viikon ollut kuntoilematta kokonaan. Haluan kylkiluuni parantuvan, jotta voin keskittyä Magaan taas kun palaan Suomeen. En ole koskaan käyttänyt hotellin punttisalia, joten se kutkuttaa. Taidan lauantaiaamuna, kun ei ole kiire tutustua saliin ja tutkia samalla missä kunnossa kylkeni oikein on.

Leave a Reply