Reissaaminen ja syöminen

Paino: ??.?

10 tuntia aikaeroa Suomeen. Kirjoittelen tätä tiistai-iltana illallisen jälkeen. Suomen aikaa eläville tämä tulee näkyviin keskiviikkona aamutuimaan…
Lentokoneessa tuli syötyä sitä mitä sai silloin kun sai. Loppupuolella matkaa pääsi paha nälkä hiipimään penkkiini ennen kuin saimme ruokaa. Täällä Vancouverissa ruokavalion mukaan syöminen on helppoa. Hotelliaamiainen on lähes täysin sama kuin kotiolosuhteissa, vain raejuusto ja pinaatti puuttuu. Syödessämme ulkona tai työpaikalla pyydän vain jättämään perunat pois ja korvaamaan ne vihanneksilla. Näin toimiessani seuraan ruokavaliota kohtuu hyvin. Toki täällä ollessa ja joka ilta ulkona syödessä on tullut sorruttua sosiaaliseen olueeseen. Teen siihen vielä korjaavia liikkeitä ja siirryn lipittämään viiniä. Tämän jälkeen olen täysin oikealla polulla.
Ainut kontrollini ulkopuolella oleva asia on koska syömme. Normaalisti söisin 4 kertaa päivässä, täällä näemmä 3 kertaa. Aamiainen seitsemän aikoihin, lounas 12-13 aikaan ja illallinen 19-21. Lounaan ja illallisen väliin laitan normaalisti yhden aterian lisää. Toivon että täällä tulee syötyä riittävästi noilla kolmella aterialla, ettei paino putoa tällä matkalla lisää. Kuntosalia pitää päästä tyyppaamaan joku aamu…

Leave a Reply