Treeniä, hotelliöitä ja häät

Paino: ??,?

Viikonloppu meni hujauksessa ohi. Ruokavalio oli “sinne päin” parhaimmillaankin. Aamiaiset olivat kukin liian myöhään ja aivan “väärää” tavaraa. Annan tämän kaiken mennä ohi ilman ongelmia, minunhan ei ollut tarkoitus tehdä tästä elämää estävää operaatiota. Valitsin aina pienimmän pahan silloin kun tarjolla ei ollut sitä oikeaa vaihtoehtoa. Sosiaalisuus ennen kaikkea, menen siis mäkkiin jos muutkin menee, sillä ruokatunnilla tutustutaan toisiin ja opitaan oikeita asioita ;). Mäkkärissä vaihtoehdot on heikot, mutta otin light cokista, ranejen sijaan lisäkesalaatin ja purilaiseksi valitsin McFeastin. Häissä söin mitä häissä oli tarjolla, hyvällä mielellä vieläpä!

Kun treenit oli ohi ja olin yksin liikkeellä  tänä sunnuntai-iltana, tekosyitä lipsumiseen ei tietenkään ole. Kampissa olevasta Memphisitä löytyi low carb beef ateria, joka yllättäen täsmää ruokavaliooni 100%. Sellainen nassuun ja kohti hotellia. Hotellissa ei ole henkilövaakaa, mikä on pieni ylläri, mutta ei karmean suuri. Kyseessä on kuitenkin lentokenttähotelli ja sieltä halvemmasta päästä vielä :).

Koneessa syödään taas mitä syödään, mutta huominen aamiainen pitäisi olla juuri ruokavalioni mukainen. Huominen on myös pitkä päivä subjektiivisesti sillä lennän yli 10 aikavyöhykkeen. Jotta pysyn synkassa muiden kanssa huomisen valveillaolon tarvii olla normaalin 16 tunnin sijaan 26 tuntia… Efff…

Leave a Reply