Reissaamista

Paino: 71.6 kg
kokonaismitta: 246 cm

Okei, kehon tilanne tällä hetkellä: 1kpl kylkiluita on murtunut, kurkku on tulehtunut.
Mitä teen? Treenaan 3 päivää Krav Magaa, osallistun häihin ja lopulta lähden lentokoneella Vancouveriin viikoksi.
Kokonaisuus on painajainen siirtymien, varusteiden, ruokavalion ja fyysisten rajoitteiden vuoksi. Isoa kuvaa / tilannetta arvioitaessa positiivisella puolella on se että painoni on tippunut suurinpiirtein tavoitteeseen ja kylkiluun murtuma haittaa yllättävän vähän. Negatiivisella puolella on se että paino ei varmasti ole laskenut pelkästään rasvan palamisen vuoksi, jotain muuta on kulunut myös ja toisaalta murtunut kylkiluu estää rankan treenauksen. Toisinsanoen, vaikka 3 kg painoa on kadonnut, en usko olevani tavoiterasvaprosentissa. Tilannetta ei kuitenkaan korjata ensi viikolla lihasmassaa kasvattamalla.
Ensi viikolla ruokavaliossa pysyminen vaatii luovuutta. Häissä tulee varmasti poikkeama, en edes aio koittaa noudattaa ruokavaliota. Toisaalta, tänään oli huijauspäivä, mutta en juuri huijannut. Söin “normaalisti”, sen kummempia miettimättä, enkä saanut tilaisuutta mässätä hyvyyksillä kuten leivoksilla, karkilla tai oluella.
Ensi viikko menee Vancouverissa töiden puitteissa. Maga treenausta ei ole, kuntoilua saattaa olla. Treenivarusteet on ainakin mukana. Painomittaukset ja kokonaispituusmittaukset puuttuvat tai ovat virheellisiä, sillä en ottanut vaakaa tai mittanauhaa mukaan. Odotan mielenkiinnolla paluun jälkeistä mittausta. Mitä tämä viikko aiheuttaa…

Ja huh! Sain pidettyä kiinni blogausaikataulustani. 🙂

Leave a Reply