JEP – Kylkiluu murtunut

Paino: 72,6 kg

Maanantaiaamun lenkki kesti jopa 5 minuuttia, jonka jälkeen totesin että ei kulje. Nilkutin takaisin kotiin ja töissä käydessäni varasin lääkäriajan. Niinhän siinä on päässyt käymään että torstain treeneissä saamani potku kylkeen mursi oikean puolen kymmenennen kylkiluun. Nyt haetaan positiivisia ajatuksia Iloiset kasvot. Tähän olisi helppo hajota. Ensimmäisenä ajatuksena oli “taidan riipaista kunnon kännit”. Yhden ongelman korjaaminen toisella ei koskaan toimi, joten idea kuoli heti syntymän jälkeen. Kylkiluun murtuminen rajoittaa todella kivasti toimintaa, koska raskas hengittäminenkin on pienen hetken jälkeen ongelmallinen. Alan kuitenkin systemaattisesti tutkimaan, mitä ja miten voin harjoitella.

Tänään aamulla suoritin aamulenkin pyörällä. Se ei tuota ongelmia, niinpä korvaan lenkkeilyn pyöräilyllä. Krav Maga treenit ottavat tästä pahiten häiriötä. Mikään osuma vartaloon ei tule kysymykseenkään, kaikki vartaloa kiertävät liikkeet on toistaiseksi pois pelistä. Otan viikon – kaksi  rauhallisesti ja sitten mennään taas “kivun sallimissa rajoissa” kuten lääkäri asian ilmaisi. Treenejä tulen kuitenkin vetämään, en vain itse tule osallistumaan harjoitteluun. Nyt on aika lukea ja ihmetellä, tehdä mielikuvaharjoitteita ja käydä treeneissä kirjoittamassa ideoita ja tekniikkavinkkejä omiin muistiinpanoihin. Niinpä tänään illalla menen istumaan treenisaliin ja kirjoitan muistiinpanoja.

Leave a Reply