Trouble in paradise

Paino: 72,6 kg

Tuntuu siltä kuin alin oikea kylkiluuni olisi hieman murtunut. Torstain treeneissä sain polkun kylkeen, joka kirpaisi hieman, mutta ei mahdottoman paljoa. Perjantaipäivän kylki oli kuin siinä olisi mustelma. Illan treeneissä en pystynyt tekemään maahanvientejä kunnolla ja yksi niistä kerroista jolloin minut vietiin maahan kirpaisi kyljessä enemmän. Tätä seuraavat lyöntiharjoitukset alkoivat olla oikea ongelma, takakäden lyönti kirpaisi kylkeen ja muutaman lyöntikerran jälkeen aloin irvistelemään. Jouduin lopettamaan treenit vähän yli puolen välin. Kotiin tullessani huomasin että keuhkojen täyteen vetäminen kirpaisee kyljestä. Tänään, sunnuntaina, tilanne on yhä sama. Jotain kyljessä on rikki. Huomenna koitan kevyttä lenkkeilyä ja jos se on tuskaista on aika käydä lääkärillä.
Tuo kylkivamma haittaa kiitettävästi kaikkea urheilullista hommaa, mutta tutkin mitä voin tehdä… Ei tälläinen pieni vamma mitään pitkäksi aikaa pysäytä 😉

Leave a Reply