Huijauspäivän ruokailu

Paino: 72.6 kg
Kokonaismitta: 246,5 cm

Tänään on huijauspäivä, se tarkoittaa että saa herkutella Iloiset kasvot. Torstai-illan kauppareissut on yksi viikon odotetuimmista tapahtumista. Kaikki karkkihampaan ja olutmahan kolotukset saadaan täyttää tuolla reissulla ja perjantan.  Tarkemmin ajatellen, ei kaikkia. Eilen tuli ostettua tälle päivälle

  • ~200 grammaa karkkeja
  • Lounasolut, luomua luonnollisesti Iloiset kasvot
  • Työpäivän kahvihetkeen jonkinlainen leivos, ei mitään käryä mikä sen nimi oli. Näyttää hyvältä.
  • Lounaaksi tulee Italian pataa, vaikka tämä voisi olla vaikka pitsa.
  • Illan ruokailu on vielä auki, kierros kaupungilla ei ole poissuljettu.

Karmeaa mässyttelyä on siis luvassa. Huijauspäiväksi on valittu perjantai, koska pidän optiot after work buffeeseen tai Proffan happy houriin auki. Sikäli kavereita on liikkeellä voin surutta itsekin osallistua hupiin. Toisaalta nyt kun perjantai-iltaisin on treenit en välttämättä yhtä olutta enempää viitsi juoda tai joudun jättämään treenit väliin. Tosin näen että perjantaitreenit ovat riskissä jäädä väliin aina joskus. Silmänisku

2 comments

Joo. Niin siinä vaan lopulta tuntuu käyvän. Alkuun on ihan karmea hinku, lopulta ei juuri lainkaan. Katotaan pääsenkö tilanteeseen missä skippaan huijauspäivän.

Leave a Reply