Liikaa treeniä?

paino: ??.?

Tämän aamun painonmittaus ei ollut mahdollista, sillä heräsin Espoosta ystävän kämpiltä lauantaina olleiden tuparien vuoksi.

Nyt näyttää siltä että olen laiminlyönyt lihashuollon pahemman kerran. “Venyttely on tarpeetonta hommaa” on huono lähtökohta kun treenausmäärä kasvaa PALJON. Tällä hetkellä selän jumin vuoksi minulla on  lieviä ongelmia vasemman käden kanssa. Siitä päästään eroon hieromalla selkä auki, lenkkeilemällä sekä venyttelemällä. Kaksi jälkimmäistä tapahtuu tänään lyhyen treenin lisäksi. Ensi viikolle pitää saada hieronta mahdollisimman aikaiseen vaiheeseen viikkoa ja toinen kerta loppupuolelle viikkoa. Treenien rasitusta pitää laskea, jotta kun itse tasokoe on edessä olen täysin jumiton. Kevyttä lenkkeilyä ja venyttelyä on luvassa ensi viikosta alkaen normaalin treenin lisäksi, sillä lenkki+venytys kombo pitää selän kunnossa muuta treenaamista varten.

Koska sitä oppisi tekemään nämä treenimuutokset sopivalla tahdilla…

Leave a Reply