LANien jälkimainingeissa

Paino: 72.9 kg

Polttarit, huijauspäivä ja viikonlopun kavereiden mökkireissu. En erityisemmin miettinyt syömistäni tai säästellyt juomisen kanssa. Ainut muutos “normaaliin” oli se että oluen sijaan join itseni mukavaksi kossuvissyllä (oikeammin vodkavissyllä Smile). Näistä kahdesta päivästä huolimatta painoni on yhä laskussa. Hieman jännittää… Luulen että laskusuhdanne johtuu siitä että mökkiviikonlopun aikana ei tullut syötyä kovin paljoa. Aamulla leipää, kananmuna ja pekonia. Päivällä pihviä ja ranskalaisia, illalla makkaraa, välissä juotavaa. Jokaisella aterialla söin itseni täyteen, mutta aterioita oli pari vähemmän kuin normaalina päivänä. Naposteltavia minulla ei ollut. Naposteltavista olen hissukseen luopunut viimeisen kolmen neljän LAN:n ajan. Tällä kertaa en enää edes kaivannut niitä.

Ihastuin kovasti oluen korvaamiseen kossuvissyllä. Tölkkihuolto on todella helppoa kun “tölkkeinä” on 1,5 litran pulloja 2 kpl. Sekoitus oli pettävän mautonta ja pelottavan helppoa juotavaa. LANien suhteen en luovu oluesta kokonaan, sitä tulee olla mukana saunaa että ruokailua varten, mutta muuten kossuvissy on selvästi ylivertainen. Ruoka maistui paremmin ja enemmän, vatsan turvotus puuttuu ja mainitsinhan tölkkihuollon helppouden Open-mouthed smile.

Vaikka takana on vasta hieman yli viikko tätä projektia minusta tuntuu että olen tehnyt tätä jo todella pitkään. Nyt olen siirtymässä vaiheeseen, jossa jännitän että en tee riittävästi Krav Magan eteen. Pitää aloittaa sen opiskeluja ja lisätä treenausta ensi viikolla.

Leave a Reply