Hard days work

Koko sunnuntai päivä siinä lopulta meni ja illan päätteeksi oli näyttää vain mallijohdotus. Näytönohjainten väliin tuleva putken pala oli liian pitkä, eikä mikään asettelu saanut tilannetta korjattua. Jouduin tilaamaan uuden osan Aquatuningista ja sen aikaa kone on kylmänä kellarissa, sillä kaikki osat ovat nyt vesijäähdytyksen alla. Tässä on sarja kuvia siitä mihin ollaan nyt päästy.

Ongelmia päivän aikana ilmeni mm. mihin kiinnittää kakkoskierroksen jäähdytin. Kuten kuvista näkyy ylhäällä ei juuri ole ylimääräistä tilaa. Tällä hetkellä visio on että tuulettimet tulevat juuri ylätason tasalle jolloin jäähdytin mahtuu juuri ja juuri sisälle. Tässä konfiguraatiossa tuulettimet puhaltavat sisälle, se ei ole ihan optimaalisinta, mutta ainakin kaikki on kotelon sisällä.

Sivuhuomautuksena mainittakoon että pelkään etten jaksa kantaa tuota konetta kun se on valmis. Sen verta painavaksi se alkaa muuttumaan.

PICT8168 (Small)PICT8169 (Small)PICT8171 (Small)PICT8172 (Small)PICT8175 (Small)PICT8177 (Small)PICT8178 (Small)PICT8179 (Small)PICT8180 (Small)PICT8185 (Small)PICT8187 (Small)

Leave a Reply