ja nautiskeluksi meni

Aikaisista aamuista huolimatta emme tänään päässeet vaelteluun saakka. 🙂 Krista halusi harjoitella snorklausta vielä kerran tutuilla vesillä. Aamiaisen jälkeen suuntasimme eilen löytämille kiville lueskelemaan ja sulattelemaan aamiaista. Kahdentoista maissa menimme snorklaamaan. Tällä kertaa Kristalla oli sopivan kokoinen uimapuku ja Juhan puku oli vain vähän tiukka 🙂 Lounaan jälkeen chillailimme, Krista siirtyi aurinkoon lukemaan ja Juha auringosta tarpeeksi saaneena katseli Jackassin ensimmäistä tuotantokautta!

Tällä saarella on runsaasti eläviä luontokappaileita, jos tämä ei aikaisemmin ole tullut selväksi. Eri kokoiset liskot, linnut ja pässit/pukit/sarvelliset lampaat ovat arkipäivää. Sitä luulisi että kun lintu (tuttavallisesti Luikun serkku (näimme samanlaisia KL:n lintupuistossa)) tepastelee ravintolassa hygieniataso ei ole aivan kohdallaan. Tämä ei pidä paikkaansa! Luikut näet suorittavat siivouspalvelua. Jos tapat purevan pörräisen ja jätät sen sopivasti lattialle kiitollinen Luikku tulee ja siivoaa sen pois! Ja näin hygieniataso paranee :D. Luikut tosin tuntuvat kerjäävän surullisilla silmillään. Juha uskoo että ne pyytävät ketsuppia.

Koko päivä kului siis lukien, auringossa maaten, uiden, katsellen, lukien, varjossa maaten, syöden, lukien. Huomenna lähdemme aamiaisen jälkeen vaeltelemaan saarelle!

Even though we wake up early we just didn’t have the time to explore the island today :). Krista wanted to practice snorkling once more in a familiar water. So after the breakfast we headed to the rocks we found yesterday to read and digest our breakfast.  Around noon we went to snorkle. This time Krista wore the proper size swimming suit and Juha’s suit was just a little bit tight :). After the lunch we chilled out. Krista went to read in the sun and Juha, having had enough sun, went to look Jackass first season!

This island had a lots of lively creatures, if this wasn’t clear before. Lizards of different sizes, birds and rams/goats/sheep’s with horns are seen daily if not hourly. One would think that having a bird (we call them Luikkus cousin(thin little creature, we saw birds kinda like these in KL birdpark) walking around the restaurant is not good for the hygiene. This assumption would be wrong! Luikku, you see, is doing cleaning service. If you kill a biting little fly and leave it clearly to the floor a thankful Luikku will appear and clean it away! And so the hygiene level increases :D. Luikku seems to beg with it’s sad little eyes. Juha believes they are requesting ketchup.

So the entire day went by reading, lying in the sun, swimming, looking, reading, lying in the shadows, eating and reading. Tomorrow we will leave to explore the island right after the breakfast!

Luikun serkku lepäilemässä Hook Islandilla Luikun serkku Hook Islandilla Luikun vihollinen ISO lisko

2 comments

Jarno: Kyllä tuon Lumixin akku kestää. Olen ladannut sen kerran tällä matkalla. Tosin sillä on kuvattu satunnaisesti 🙂

Moikka paratiisilaiset!
Tytöt pyysivät kertoon terveisiä, et heil on kaik hyvin ja eilen eka kertaa saadut kauranjyvät olivat
tosi namia. Jonna virkkuna juoksis vaik kuinka kauan, Ella viitsii jonkun verran ja Sissi tykkää vain makoilla yläpetillä. Sissi näyttää terveeltä, mut ei kai vain huvita juosta juurikaan.
Talvi ja pakkaset jatkuvat, joten nauttikaa lomasta ja varokaa ötököitä.
Kaikkea hyvää teille!

Leave a Reply