Hans? … Onko toi Hans? … Entäs toi? Hans?

Heräsimme aamulla aikaisin (taas!) eli jopa 7.00 matkataksemme hämärille Pudun markkinoille. Nämä markkinat ovat erikoistuneet tuoreeseen ruokaan, kalaan, kanaan, vihanneksiin,kasviksiin yms. Ruoka on niin tuoretta, että näet kun sitä teurastetaan. Osa ilmeisesti teurastetaan silmiesi edessä tuoreuden takaamiseksi. Alkuperäisen suunnitelman mukaisesti söisimme sieltä ostettua aamiaista, mutta ruokahalu katosi jossain kohtaa X-D. Lopulta ostimme banaaneja mukaan ja poistuimme kohti Petronasin torneja ja siinä lähellä olevaa hyväksi mainostettua ruokapaikkaa.

Olin eilisen blogin päivityksen yhteydessä tarkistanut postimme ja saanut selville että Hans on mahdollisesti jumissa Pekingin lentokentällä huonon kelin vuoksi eikä hänellä ole mitään tapaa kertoa meille pääseekö hän tapaamispaikallemme. Samalla saimme selville että Kristan kaveri Minna on tulossa KL:n ja pääsemme tapaamaan häntä.

Näin ollen päätimme odottaa puoli tuntia tapaamispaikalla. Huvitin itseäni ja Kristaa tiedustelemalla aika ajoin onko joku mielenkiintoisen näköinen ohikulkija mahdollisesti Hans. Hänhän on viettänyt hyvän hetken Soulissa joten en voi olla täysin varma minkä näköinen hän nykyään on… Valitettavasti Hans ei koskaan ilmestynyt tapaamispaikalle, mutta onneksemme Minna oli päässyt turvallisesti KL:n. Sovimme treffit Merana KL:n torniin muutaman tunnin päähän ja vetäydyimme hotellille pikku siestalle.

Menara KL:llä näkymät olivat melkoiset. Koitan koostaa panoramakuvia antamaan hieman kuvaa siitä minkälaista siellä oli. Menaran jälkeen suuntasimme Chinatowniin syömään ja katselemaan heidän myyntikojujaan. Matkalla Chinatowniin koimme kovimmat rankkasateet tähän mennessä. Onneksi ne menivät ohi ruokatauon aikana. Illan päätteeksi menin pakolliselle kahville (ja donitsille 😉 kirjoittamaan tämän blogin.

We woke early in the morning (again!) meaning at 7.00 so that we could travel to shady Pudu markets. These markets are specialized in fresh food; fish, chicken, vegetables, fruits so on. The food is so fresh that you’ll see when they butcher it. Apparently some of is being butchered right in front of your eyes to guarantee the freshness. According to our original plan we would eat breakfast bought from there, but some where along the way we lost our appetite X-D. Finally we bought some bananas and headed back to Petronas towers and a food joint near it.

Yesterday while updating the blog I checked our emails and found out that Hans might be stuck in Peking airport due to bad weather and he has no way of telling us whether he will make it to the meeting point or not. At the same time we found out that Kristas friend Minna is on her way to KL and we will get to meet her.

So, things being as they were, we decided to wait half an hour at the meeting point. I amused my self and Krista by asking her from time to time whether somebody strange looking passerby could be Hans. I mean he has spent a good amount of time in Soul and I have no idea what he could look like nowadays… Unfortunately Hans never appeared at our meeting point. Some good news was that Minna had made it to KL. So we agreed to meet her at Merana KL tower in few hours and felled back to  hotel for a small siesta.

The view from Merana KL is quite something. I’ll try to create some panoramic pictures to give you some understanding what’s it like. After the Merana we headed to Chinatown to eat and see their stalls. On our way to Chinatown we saw the strongest rains we’ve seen so far. Luckily the rains was over when we were ready from our dinner. To finish the evening I went to my mandatory coffee (and donuts) to write this blog.

Menara KL Maisema kuvaa Pudun lähettyviltä Pudun marketti, kuva 7 Pudun marketti, kuva 6 Pudun marketti, kuva 5 Pudun marketti, kuva 4, sammakot ja karu kohtalo Pudun marketti, kuva 3 Pudun marketti, kuva 2 Menara KL, sade tulossa yli Kuala Lumpurin Pudun marketti, kuva 1 Merana KL, panoraama 1 Dragon fruit, yksi tiistain aamupala hedelmistä

7 comments

Moikka!
Blogia luettu päivittäin.
Mika on valmistunut ja juhlii tänään Ladun ja Polun mökillä kavereiden kanssa.
Pakkasta täällä -21 c
Iskä odottaa tietoa siitä koska olet halannut kengurua. Sitä odotellessa aurinkosita vuosikymmenen jatkoa.

Kengua saa odottaa vielä pari päivää että päästään edes Australiaan saakka! :). Ilmoitan kyllä kenguhavainnot ja kohtaamiset!

Halvimillaan saat Nasi Lemakin eurolla (4.50 MYR) toisaalta jos haluaa maksaa siitä 35 MYR sekin onnistuu :). Me menemme ensimmäisen hintaluokan tavaroilla, ne kuulemma maistuu paremmalta ;D

Aikaeroa 6 tuntia(?), lämpötilassa varmaankin 50 astetta. Lunta tulee, kaikki jäätyy ja elämä hymyilee, jos tajuaa pysyä sisällä. Viimeisessä kuvassa ollut dragon fruit maksaa muuten suomessa karkeesti 5 euroo kipale, kilohinta kohdillaan!

Tere.
Nyt olemme Australiassa ja aikaeromme on 9 tuntia. Kello on 16 iltapäivällä ja olemme bussissa matkalla kohti Canberraa. Kone sanoo että Suomessa kello on 7.00. Lumpurissa aikaero olikin 6 tuntia 🙂
Lämpötila ero on tosiaan hirviä, siellä on näemmä kovat pakkaset!
Dragon fruit ei ole pöllömmän makunen, mutta ehkä en siitä vitosta maksais. 😀

Leave a Reply