Rento KL päivä

Eilisen museoreissun aikana Krista alkoi osoittaa pieniä uupumuksen merkkejä joten tämä päivä on otettu rennosti. Nukuimme myöhään, mutta se johtui osittain keskiyön leffahetkestä joka päättyi vasta kahdelta yöllä.
Hotellin sängyssä lojumisesta on hyötyäkin! Krista pongasi pari IT kauppakeskusta ja näin päivän ohjelma tuli ratkaistua. Matkustamme IT kauppakeskukseen, syömme siinä lähellä, Juha shoppailee järkevästi ja sitten palaamme pesemään pyykit.

Ensimmäinen katuhali ja pussaus pongattu 15:13, ehkäpä siveellisyyslait eivät pure täällä kaupungissa niin lujaa…

Päivän ruokana oli Juhalle nuudeleita BBQ kanalla ja Kristalla äärimmäisen valkosipulista ja tulista kanaa riisillä. Jälkimmäistä ei olisi kannattanut maistaa… IT shoppailukeskus osoittautui lähes täysin pettymykseksi, hintataso ei ole merkittävästi halvempaa. Kalliimmissa laitteissa 80-100 euroa, mikä ei missään nimessä ole riittävästi. Valikoita on myös heikko mikäli ei halua ostaa kännykkää tai kameraa.

During yesterdays museum trip Krista began showing small sings of exhaustion so today we have taken it easy. We slept late, but the midnight movie session had its effect also. We began sleeping at two in the morning. Lying in the hotel has its benefits! Krista found couple of IT shopping malls and so the days program was solved. We shall travel to one of the IT malls, eat near by, Juha will shop around reasonably and then we’ll return to do our laundry.

BTW, first street hugging and kissing spotted at 15:13, perhaps the proximity rules aren’t guarded so much in the city.

Today’s meal for Juha was nudels with BBQ chicken and for Krista some chicken with extreme amounts of while garlic. I should have not tasted the latter one…. IT shopping mall turned out to be almost complete disappointment. The prices were not enough low. With the expensive equipment the difference would be 80-100 which is not nearly enough. The selection was also poor if you don’t want to buy a cell phone or a camera.

 KL maanantain lounas hotellin uima-allas Monorail, pääasiallinen kulkupelimme I'm ugly, but I'm healthy Maanantain IT ostoskeskus

Leave a Reply