Viimeinen päivä KL:ssä

Jonota päästäksesi jonottamaan. Nyt on koettu sekin. 🙂 Eilen Hansin odottelun jälkeen kävimme Petronasin tornien sisällä. Tarkkana poikana huomasin että "Ei enää vapaita lippuja" – kyltti puuttui. Mielenkiinto nousi ja kävimme tarkistamassa onko lippuja saatavilla. Olihan niitä, mutta annettu aika oli liian myöhään iltapäivällä. Niinpä tulimme tänään aamulla jonottamaan lippuja ja samalla tapaamaan Minnan. Jotta lippuja pääsi jonottamaan piti ensin jonottaa siihen jonoon. Mielenkiintoinen järjestely 🙂

Saimme liput Petronaksen skybridgelle 12:15 kierrokselle. Koska siihen oli hyvin aikaa päätimme käydä läheisessä ravintolassa brunssilla. Kauniin kelin vuoksi päätimme matkata paikalle Petronasin puiston läpi. Tästä syntyi sen verta paha suunnistusvirhe että meidän piti juosta syömästä hotellille tekemään checkout. Ravintolassa sattui jotain ennen kuulumatonta. Juha ohjattiin naisten vessaan koska miesten vessoihin oli jono! Juosten tehdyn checkoutin jälkeen menimme rauhassa Petronas tornille ja osallistuimme kierrokseen. Se sisälsi mm. melkoisen propaganda videon ja kuvaustuokion itse sillalla. Sen keikan jälkeen naiset olivat päättäneet käydä jollain aukiolla ja jossain marketissa (central market) :). Koska Juha oli brunssista jäänyt vähän nälkäiseksi seurue hajosi kahtia; Juha hakemaan ruokaa ja naiset vilvoittelemaan KLCC:n alakertaan. Haluamani ruokapaikka oli ääriään myöten täynnä joten vaihdoin taktiikkaa ja ostin Lasak:ia tai jotain sellaista Take awaynä! Arvatenkin kyseinen ruoka oli tulista…
Aukion ja kauppakeskuksen jälkeen erosimme Minnasta ja me lähdimme pikku ostoskeskuskierroksen kautta hotelliin. Hotellilla kävimme kuntosalilla suihkussa ja vaihtamassa puhtaat vaatteet päälle. Ne pysyivät puhtaina ja kuivina jopa useita minuutteja…
Nyt istumme kentällä valmiina nousemaan koneeseen. Seuraavaksi Australia!

Queue in line so that you queue in another line! Now we’ve experienced that also :). Yesterday after waiting for Hans we went inside the Petronas towers. The observatory guy that I am noticed immediately that the "No more free tickets" sing was missing. This raised our interest and we went to check if there were indeed free tickets available. There were, but they were for a late trip in the afternoon which didn’t fit our schedule. So today we came early to stood in line for the tickets and to meet Minna. In order to get to the line for the tickets you had to stand in a line for the first line :). Interesting arrangement.

We got tickets to the sky bridge tour starting at 12:15. Since we had some time on our hands we decided to have a brunch in a nearby restaurant. The weather was really nice so we decided to travel through a park behind the Petronas Twin towers. We made a huge mistake regarding the distances and location which meant that we had to run, after the lunch, so that we would be in time at our hotel for checkout. Something unexpected happened at the restaurant. Juha was guided to women’s toilet since there was a queue to men’s toilets! After running to hotel and doing checkout we walked back to the towers and took the tour. It included a propaganda video and a moment in the sky bridge.
After that the girls had decided to go to central market and some square. Juha was till hungry after the brunch so the team split up; Juha hunts food and girls wait at KLCC. The restaurant I wanted to eat in was overwhelmed with people so I changed tactics and took Laslak as Take Away!
After the square and the mall we said our goodbyes to Minna and headed towards to hotel. We had a little detour through a shopping mall on our way to hotel.
At the hotel we went to the gym to take a shower and to change to clean clothes. They remained clean and dry for several minutes…
Now we are sitting in the airport ready to board the plain. Next stop Australia!

Minna Petronas tornien takana olevassa puistossa Lasak Vasemmalla Medara aukio Krista, Juha ja Minna Petronasin Twin towerien takana olevassa puistossa Krista ja Juha Petronas Twin towerin skybridgellä Krista ja Minna Petronas Twin towerin skybridgellä Tyylikäs reissaaja, up close and personal

Leave a Reply