Ensikokemuksia

Niin. Onhan tuo kone ollut viikon kasattuna. Harmi vain että en ehdi juurikaan käyttämään sitä. Tässä hieman kokemuksia siitä kun olen sitä käyttänyt:

– Levystö on JUURI niin hyvä kuin mitä maksoin.

Esim. Spotify asentui nopeammin kuin ehdin näkemään, samoin moni muu pikku ohjelma. Ne vain asentui, hitain tekijä olin minä kliksutellessani. Ohjelmat starttaavat järkyttävän nopeasti. Forged Alliance starttaa 3 sekunnissa. RAKASTAN levystöäni.

Näytönohjaimet:

– Tehoa löytyy niin että tuntuu. Crossfiren kanssa tuntuu olevan ongelmia, tulokset eivät ole sitä mitä toivoisin. L4D, CoD2 sekä Demigod pyörivät täysillä resoluutioilla (2560×1600) ja kaikilla herkuilla vailla ongelmia, mutta Forged Alliance ei ole vieläkään sillä tasolla mitä toivoisin. Täydet resot ja täydet herkut takaavat sen että saan sopivassa tilanteessa 7 FPS:ää, mikä on liian vähän hekumalliseen pelikokemukseen. 3Dmark06 tulokset antavat viittausta siihen että CrossFiressä on jotain pielessä, se ei toimi. Tutkin asiaa ja korjaan tämän.

Eyefinity on oma ongelmansa. Normaalit 5870 näytönohjaimet voivat käyttää vain kahta DVI näytönohjainta, kolmas voisi olla DisplayPort näyttö mutta sen täytyy olla natiivi DP näyttö. DP->DVI ei auta, kolmatta DVI näyttöä et saa kiinni. Tämä tarkoittaa että en voi vetää haluamaani EyeFinityä nykyisillä kolmella näytöllä. MökkiLAN sakki varmasti kiittää tästä.

Toisaalta tuo antaa minulle tekosyyn päivittää näyttökokoonpano Nightmaren tasolle, jos jostain yskäisen yli 3000 euroa rahaa. >:-)

Leave a Reply