13/08/2006 Rentoutumista Lillessä

Heräsimme tänäänkin myöhään ja olimme vielä myöhempään liikkeellä. Kävimme kaupungilla syömässä paikallista ruokaa nimeltään Welsh. Se koostuu leivästä, kinkusta, juustosta, kananmunast, oluesta ja ranskalaisista. Sopivasti sekoitettuna ;).
Janika opasti meidät paikalliseen ilmaiseen (!) eläintarhaan ja lähti itse kotiin. Me kulutimme pari tuntia ihmetellen karvaisia, pörröisiä ja lutuisia pieniä sekä isoja eläimiä.
Illalla olemme syöneet Juhan tekemiä täytepatonkeja ja maistelleet 85 sentin kouhuviiniä. Krista ei kuitenkaan tullut täyteen Juhan leivistä vaan söi ilmeisesti kohtuu tuoreita katkarapuja. Kuohuviini on kohtuullista. Sanotaan vaikka että kyllä kalliimmalla saa huonompaa.

Today we woke up even later and were up and moving after two in the afternoon. We went down town to eat a local food named Welsh. It is made of bread, ham, cheese, egg, beer and french fries.
Janika showed us the way to a free (!) zoo and went home her self. We spent two hours looking at the fuzzy, fluffy and cute little and big animals.
In the evening we have eaten breads which were made by Juha. Krista was still hungry after the sandwhiches so she ate quite fresh shrips. We have also drank the 85 cent sparkling wine. The wine was Ok. Lets say that you can buy more expencive and worse sparkling wine easily.

[Best_Wordpress_Gallery id=”16″ gal_title=”13.08.2006″]

2 comments

Leave a Reply