12/08/2006 Shoppailua Lillessä?

Päivä alkoi rennosti. Heräsimme kymmenen jälkeen ja olimme liikkeellä vasta kahdentoista jälkeen. Kävimme ensin kaupungilla hieman shoppailemassa, sitten syömässä ja sitten lisää shoppailemassa. Me tässä kohtaa tarkoittaa naisia, Juha lähinnä seurasi naisten perässä ja katseli lyhyitä “muotinäytöksiä”.
Shoppailun jälkeen kävimme ostamassa illan ruuan. Samalla kauppareissulla bongasimme 85 sentin kouhuviinipullon. Häistämmehän on kulunut nyt kaksi viikkoa, emmekä ole ainakaan viikkoon juonut kuohuviiniä joten päätimme törsätä ja ostimme pullollisen sitä. Illalla saimme vihdoin auki eilen ostamamme punaviinipullon. Viini oli hyvää vaikka maksoikin 1,26. Viinin nimi on Corbières ja se on viime vuoden mallia.
Kouhuviinin testauksen joudumme lykkäämään huomiselle, jotta se ehtii jäähtymään riittävästi.

The day started very slowly. We woke up after 10 and were up and moving after noon. We went down town to shop, then eat and then shop some more. We in this case means the women in the group, Juha mainly followed the ladies and watched short “fasion shows”.
After the shopping we went to buy our dinner. In the store we found a bottle of sparkling wine with a price tag of 85 cents. We had to buy it. Two weeks has passed since our wedding and we haven’t had sparking wine atleast for a week. Today we got time to drink the wine we bought yesterday. It was good despite it’s low price. Wines name is Corbieres and it was last years bottle. Tomorrow we will test the sparkling wine so it can cool enough.

[Best_Wordpress_Gallery id=”14″ gal_title=”12.08.2006″]

1 comment

Disney-kauppa! Jos menette sinne uudelleen niin tuokaa mulle sellainen mikkihiirenkorvat-kynä 🙂 Sellaisia ei saa täältä mistään.Terveisin ikuinen lapsi ,)

Leave a Reply