10/08/2006 Päivä Munchenissä

Itävallassa vietetyn ajan jälkeen olemme kumpikin hyvin hyvin väsyneitä. Kaikesta huolimatta nousimme aamulla innokkaasti jo seitsemältä pakkaamaan ja sen jälkeen matkaamaan kohti Munchenia. Matkaan ei tarvittu kuin kolme junanvaihtoa :).
Munchenissä meidän oikea ja alkuperäinen tarkoitus oli käydä Stranbergissä Horngacherin tehtaalla. Krista halusi testata Horngacherin harppuja, “ostomielessä” luonnollisesti. Mukavan testailun aikana aviomies nautti kupin kahvia ja arvosteli (asiantuntevasti) eri harpuista lähteviä ääniä. Emme kuitenkaan tilanneet rakkaalle vaimolle uutta harppua, sillä karvalakkimalli maksoi hieman yli 30 tuhatta ja siihen tulee vielä muutamalla tonnilla tarvikkeita päälle.
Tyhjin käsin palasimme Muncheniin jossa Juha vähemmän taitavasti luovi tiensä English Garden -nimiseen paikkaan juomaan olutta. Yksi puolen litran tumma olut teki hyvin tehtävänsä, sillä edellisen kerran tavaraa oli kurkusta mennyt alas liki 10 tuntia sitten. Oluet vatsassa ja askel (väsymyksestä) huojuen luovimme takaisin juna-asemalle. Seuraavaksi yövymme junassa, heräämme toivottavasti Pariisissa. Vive la France!

We were both very tired for all the time spend in Austria. Nevertheless we woke up at seven and after the breakfast we headed to Munchen. We needed to change trains only three times. Our real and original target in Munchne was Horngacher’s harp factory in Stranberg. While Krista tested the harps Juha drank coffee and enjoyed the music. We didn’t order a harp for the wife, mainly because the cheapest model cost 30 000 euros plus few thousand euros worth of accessories and transportation. The price didn’t shock us because we had found out these before hand.
Back in the Munchen we headed to a place called English Garden where we drank one half litre long dark beer. We had aten 10 ours ago, so the beer tasted great. Beer in our stomach we headed to the train station. The next night we will sleep in the train again and we’ll wake up in Paris. Vive la France!

[Best_Wordpress_Gallery id=”12″ gal_title=”10.08.2006″]