Sateinen päivä Helsingissä

Heräilimme siinä kymmennen maissa ja juttelimme Villen ja Kaisan kanssa mukavia. He kuitenkin lähtivät arkiaskareihinsa jo kahdentoista aikaan ja me jäimme heidän asuntoon ihmettelemään päivän suunnitelmaa.
Sadekeli oli kurja, se rajoitti selvästi tekemisiämme, mutta päädyimme pitkän neuvottelun jälkeen seuraavaan. Menemme katsomaan yhtä Helsingin tärkeimmistä turistikohteista eli Hämähäkkimies 2 – elokuvaa. Tämän kulttuurituokion jälkeen suunnistamme kansallismuseolle jonka jälkeen lorvimme kaupungilla ja Krista tekee ikkunaostoksia, ehkäpä pari oikeaa ostosta, minä manaan turhaa kävelyä ja vaatteiden katselua ja tämän jälkeen kello onkin jo niin myöhä että palaamme takaisin Villen ja Kaisan luo.
Suunnitelmamme piti kutinsa ja päivästä tuli hauska, joskin raskas kaiken kävelyn vuoksi. Kansallismuseossa olisi pystynyt kuluttamaan enemmänkin kuin 2 tuntia jonka olimme sitä varten varannut. Tarvii palata sinne joskus.
Huomenna suunnitelmissa on mennä Suomen Linnaan ja … en muista enempää 🙂

Leave a Reply