Tauolla Huittisissa

Saavuin Turkuun 8.25 ja juuri silloin Turussa alkoi satamaan. Tandemimme sai vähän turpaansa kuljetuksessa, olihan se 10 tuntia bussissa. Kämppä näytti olevan hyvässä kunnossa, siistin sitä vielä hieman, sillä pyykkimme oli vielä kuivumassa. Haettuani kaikki mitä tarvitaan uuteen reissumme vaiheeseen, aloin katsomaan bussiaikatauluja ja huomasin, että bussini lähti juuri samalla hetkellä. Seuraava lähtisi 14.30 joten minulla oli noin 4 tuntia aikaa tapettavana. Päädyin lopulta kävelemään Tarun luokse kahville. Taru ystävällisesti tarjosi minulle leipääkin kun infosin, että olen viimeeksi syönyt neljän aikaan yöllä Närpiössä.
Saavuin Huittisiin 15.45 ja täällä satoi kaatamalla. Näyttää siltä, että kelit ovat kurjat kaiken aikaa. Huittisissa nukuin päivätorkut ja kävin kurkkaamassa vanhempiani. Aiomme ottaa lunkisti täällä Huittisissa hetken aikaa.
Aiomme viipyä Huittisissa jonkin aikaa ja suuntaamme täältä autolla sitten eteenpäin. Tämän Huittisissa vietettävän lepoajan verran minä päivitän tätä logia huomattavasti rauhallisempaan tahtiin, samalla tapaa kuin Rovaniemellä levätessämme.

Leave a Reply