Viimeinen tandem-reissu

Heräsimme tavallisilla aamutoimilla, eli 1 aikainen herätys ja 1 myöhäisempi herätys. Tavaroiden pakkauksessa käytimme uutta luovuutta sillä tänään on määrä toimittaa tandem Turkuun parkkiin, lopettaa sen liikkuminen kokonaan.
Poljimme Ouluun ilman karttaa ja minä suunnistin Oulussa ilman karttaa. Krista koitti takapenkiltä kertoa että minä menen minne sattuu, eikä minulla tosiasiassa ollut mitään hajua mistään. Minä tosin onnistuin päätymään turisti-infon kohtaalle, kuten oli fantasioinutkin. Kävin hakemassa sieltä kartan ja suuntasin sen avulla bussiasemalle. Bussiasemalla selvitimme tandemimme säilytyksen ja matkajärjestelymme. Porissa tiemme eroavat. Krista suuntaa kohti Huittista kaikkien kamojemme kanssa ja minä suuntaan kohti Turkua tandemin ja peräkärryn kanssa. Ne ketkä ennustivat, että lopussa tandemin polkee Turkuun vain yksi henkilö olivat oikeassa, onneksemme syy ei kuitenkaan ollut vihanpito tai muu vastaava :).
Bussimme lähtee vasta klo 22.00 joten lähdimme shoppailemaan Ouluun. Krista onnistui löytämään vaatteita sieltä useita kappaleita. Minä puolestani kiinnitin tarmoni ja huomioni seiniin. Oulun eri kauppojen seinät ovat nättejä, valkoisia pääasiassa. Jalkaani särkee jonkin verran pelkkä paikallaan olo, taitaa olla käsissä viime hetket lopettaa polkeminen ilman järkyttäviä vammoja.
Bussimatkamme oli kaikkea muuta kuin mukava. Emme saaneet nukuttua kunnolla, minun jalkani vihoitteli useamman kerran, sitä kun ei saa kunnolla suoraan bussissa. Sitten infoksi niille jotka ihmettelevät paikkalippuja busseihin, kyllä niitä saa, ne ovat turhia, turhia. Maksavat 2 euroa ja sillä saat tietyn paikan bussista, mutta ei ne ikinä tule niin täyteen eikä muutkaan niitä hanki joten miksi sinäkään?
Seuraavaksi parkkeeramme itsemme Huittisiin ja olemme siellä muutaman päivän lepuuttamassa itseämme ja sen jälkeen lähdemme autolla jonnekin.

Leave a Reply