Autorundia Oulussa

Herätys 8.30 … 9.00 Krista siirtää tuota herätystä aina! Aina! Se olen minä joka laittaa kellon herättämään aikaisemmin. Nooh… Aamiainen kului omassa rauhassa sillä isäntämme lähtivät käymään Oulussa ja sanojensa mukaan ovat siellä koko päivän. He palasivatkin yllättävän aikaisin takaisin, todettuaan että keli oli liian viileä ja tarjoutuivat esittelemään meille Oulua ja tätä lähialuetta. Menimmekin läheiselle luontonähtävyydelle Kiiminkinjoen Koitelinkoskelle, josta löytyy kahvia. Minä onnistuin räiskimään siellä muutamia kuvia kamerallani ja koitan jossain vaiheessa työstää niistä yhtenäistä panoraamakuvaa. Maisemat olivat todella kauniin, harmi vain että ilma oli niin viileä, siellä olisi voinut mennä uimaankin.
Kivan kahvituokion jälkeen saimme pitkän esittelykierroksen Oulussa. Siellä olimme tosin koko ajan autossa joten en päässyt räiskimään kuvia Oulusta juurikaan. Huomenna menemme sinne pyörällä jossain vaiheessa, toivottavasti silloin pääsen napsimaan useita (turhia) kuvia. Sivuhuomatuksena voin mainita että kuva-kansiossani on vähän yli 150 kuvaa. Niistä parhaimmat ja järkevimmät pääsevät internettiin, kunhan taas pääsen kaistan ääreen.
Loppuilta onkin kulunut täällä mökillä syöden ja lukien, tunnelma on ollut mukava. Huomenna matkustamme Ouluun, polkemista tulee vielä 20 kilometriä, tämän pitäisi olla viimeinen siirtymä tandemillamme ainakin toistaiseksi. Oulusta hyppäämme bussiin ja päädymme jonnekin, päämäärä on vielä toistaiseksi tuntematon 😉

Leave a Reply