Rovaniemellä

Matkustimme yöjunalla Rovaniemelle ja olimme täällä 7:55 juna-asemalla. Mikon asunnolle matkaa juna-asemalta on noin kiven heiton verran. Siirsimme tarvikkeemme Mikon luo ja Mikko tulikin meitä vastaan alaovella. Päästyämme kämppään ja syötyämme aamiaisen menimme Kristan kanssa nukkumaan. Kahdentoista aikaan kun heräsimme kävimme kaupassa ja tämän jälkeen lähdimme ulos lukemaan kirjaa ja ottamaan arskaa. Täällä paistoi aurinko koko päivän. Loppupäivän olemme töllöttäneet televisiota ja jotain tämän kaltaista tulemme tekemään loppuviikon, mutta koska Mikolla on kiinteä internetyhteys saatan lähettää verkkoon kuvia jotka olet kaapannut tähän mennessä ja jotain muuta pientä.
Tulen jatkamaan logia kun jotain jatkettavaa on, näillä näkymin olemme pysähdyksissä Rovaniemellä joitakin päiviä. Näillä näkymin lähdemme täältä kohti Pelloa, tavoitteenani on yhä nähdä yötön yö, mutta hankalaksi saattaa mennä :).

Leave a Reply