Vaitelias päivä

Tänään oli tarkoitus herätä aikaisin, mutta kännykkä ei hälyttänytkään. Onnekseni minä itse heräsin ja rupesin epäilemään tätä vain 45 minuuttia myöhässä. Läksin banaanin syötyäni etsimään YTHS:ää tiedustellakseni onko jalassani jotain pysyvästi vialla vai tarvitseeko se vain oikeasti lepoa. Minulle selvisi, että jalkani kaipaa oikeasti vain lepoa, siinä ei ole mitään vikaa vieläkään. Tämä tieto kanssani suuntasin Kristan luo. Krista keksi, että voisimme tiedustella Mikon vieraanvaraisuutta ja hänen luona levätä. Mikko asustelee Rovaniemellä mikä sopii meille kuin nenä päähän sillä emme aio palata takaisinpäin senttiäkään. Varmistimme, että Mikolle käy se että lepuutamme minua hänen luona noin viikon. Tämän jälkeen aloimme kokkailemaan aamiaista kahdentoista aikaan päivällä.
Eilisenä iltana pestyt pyykit tuli pestyä sateen avulla pari kertaa uudestaan. Totesimme, että ne eivät välttämättä kuivu itsekseen narulla ja alennuimme maksamaan 2 euroa rumpukuivauksesta.
Nyt teltta ja tarvikkeet on pakattu siististi ja lähdemme hiljakseen liikkeelle. Seuraava etappimme on Rovaniemi, Mikon kämppä. Etäisyysarvio 600 kilometriä. Tavoitteenamme on olla siellä huomenaamulla klo 7:55, koittakaapa keksiä miten sen tempun teemme.

11 comments

Heippa, ja Onnea nimipäivän johdosta! Mukavaa ja Aurinkoista Juhannusta Teille molemmille. Joko Rovaniemi näkyy? Keli Huittisissa tänään 24.6.04 sateinen ja sateinen, toivottavasti huomenna aurinkokin pilkistää. Mukavaa matkan jatkoja :o), :o)

Junalla? Lentäen? Ette ainakaan fillareilla (antakaa anteeksi epäuskoni kykeneväisyyteenne ,)) Ihan fiksua rentoutua hetkinen ja rauhoitella koipea. Olette te kuitenkin ison matkan jo edenneet, kohta varmaan pääsette tavoitettanne katsomaan 🙂 Jaksamisia sinne!

Kuinka paljon aikaa ja vaivaa olisitte säästänyt jos olisitte hypännyt suoraan Turussa junaan ja tipahtanut Rovaniemellä kyydistää 🙂 Kesäpäivän seisaushan meni jo, kuinkas nopeasti se yötön yö karkaa kohti pohjoista, missä teillä siis on se tarkoitus viettää? Mutta nyt pitää kaskuilla, tälläkertaa onkin luvassa tuhti paketti, äää, laadukkaita viihdykkeitä >:) 1. Vaimo miehelleen: -Pistäydyn naapurin rouvan luokse pariksi minuutiksi. Hämmennä keittoa puolen tunnin välein. 2. Rouvashenkilä odotti linja-autoa pieni lammas mukanaan. Silloin linja-auto tuli paikalle ja kuljettaja sanoi: -Nyt ei mahdu millään. Kirkonkylästä tulee kaksi lehmää. 3. Johtaja alaiselleen: -Voin kyllä katsoa sormieni lävitse sen, että teillä on suhde vaimoni kanssa, mutta varoitan teitä: Uudesta sihteeristäni pidätte näppinne irti! Tämän päivän lehdessä ei taaskaan kaskua ollut, ja seuraava ilmestynee maanantaina. Mervikin uskaltautui lähettämään terveisiä!

Seuraavan kerran kun pistän blogiin päivityksen se sisältää kaikki nämä välipäivät lyhyessä muodossa, koska täällä ei tapahdu mitään. Olemme vain ja tapamme aikaa. Minä jatkuvasti arvioin jalkaani, joko se paranisi. Tuntuu se paranevan.Pidetään päivitysten sijaan tämä kommentointi elossa paremman puutteessa :)Ja kiitokset Merville terkuista!

Mitäs peliä tämä tällänen on ettei tää tuska päivity! Eihän tätä jaksa hullukaan kommentoida tuhannetta kertaa (mullakin jo toinen!) Nyt jääkäri Leivo ottaa ja päivittää blogin!

Vai olette jo Rovaniemellä, sitten ei meidän reissut osu yhteen. Me lähdetään huomenna Jessen kanssa takaisin Turkuun joten nähdään sitten elokuussa.

Lasse, Pelloon olisi tarkoitus täältä lähteä kun jalka sen antaa anteeksi. Siellä toivottavasti on vielä yötöntä yötö jäljellä ja toivottavasti vähemmän pilviä. Täällä on kyllä valoisaa yhdeltä yöllä, mutta niin paljon pilviä, että aurinkoa ei näe.Timo, tämä selvä. Nähtäillään elokuussa.

Toivottavasti yötön yö nyt vielä tulee eteen. Etteköhän sen vielä onnistu näkemään, minä ainakin luulisin niin. =)

Jo pikkutyttönä Krista ei halunnut muuta kuin päästä possujunaan. Ja nyt hän on saanut kuvista päätellen jälleen toteuttaa unelmiaan-luultavasti ? Terkkuja teille kaikille opiskelijoille. VIIME TIPPAAN: Turkulaisopiskelija tuli kämpille huolestuneen näköisenä.-Huomenna meillä on verikoe.-Entä sitten? Kämppäkaveri ihmetteli.-No,kun en ole vielä lukenut siihen mitään.

Leave a Reply