Pyykkipäivä

Päätimme viettää ylimääräisen päivän pysähdyksissä. Pyykki pitää saada pestyä, sitä emme ehtineet eilen tehdä.
Päivä alkoi aamiaisen loihtimisella. Teimme puuroa “neljän ihmisen” annoksen, sillä olisi tarkoitus pötkiä aika pitkälle. Aamiaisen jälkeen suuntasimme kohti Jarin yksiötä. Jarin luona nautimme kahvia jnpp ja totesimme, että olimme heränneet aivan liian myöhään jotta ehtisimme YTHS:lle käymään. Käyn siellä varmaan huomenna.
Kahden aikaan lähdimme kohti keskustaa ja kävimme vesilinnalla, paikallinen nähtävyys ilmeisesti :). Kävimme myös keskustassa shoppailemassa ja Kristan käteen tarttui pari kirjaa, enää meidän tarvii selvittää miten saamme mahtumaan ne pakkauksiimme. 🙂 Päätimme myös lähteä elokuviin katsomaan elokuvan The day after tomorrow. Kun pääsimme takaisin teltoille oli kello jo kuusi iltapäivällä. Elokuva alkoi vasta klo 21, joten aloimme pyykkäämään. Luulin, että pahinta mitä pyykin saralla voi sattua on se kun äidin pyykkipalvelu lakkaa toimimasta kun muuttaa pois kotoa. Olin jälleen kerran pahasti väärässä. Pahinta mitä voi sattua on selvästikin viikon pyykin peseminen omin pikku kätösin… Kun olimme pyykistä valmis olikin aika tehdä ruokaa ja syödä se hyvin hyvin nopeasti tai emme ehtisi elokuviin. Kun lopulta pääsimme istumaan saliin oli mainokset jo alkaneet. Nyt olemme leffan jälkeen teltalla valmistautumassa nukkumaan. Katsotaan, josko huomenna taas liikuttaisiin.

3 comments

Nyt on kamalan harmaata Helsingissä, toivottavasti lupaukset pitää paikkaansa ja tulee parempi sää juhannukseksi. Mikäs sen kivempaa olisikaan, kuin polkea aurinkoisessa säässä ja nauttia teltassa juhannuksesta. =)Mutta hyviä jatkoja teille ja jaksamista polkemiseen. =) Minä lähden töihin. =P

Ehkä ihan hyväkin pitää lepopäivä, jalan ja hermojenkin kannalta 🙂 Turussa on harmaata, toivottavasti sää siellä päin suosii.

Mitä minä nyt katselin ylen sivuilta sääkarttoja, sadetta on luvassa. Mutta kyllä se tästä, ei se kaikenaikaa voi sataakaan vai voiko? 🙂 Juhannus ollaan jossain, satoi tai paistoi 😀

Leave a Reply