Peukaloni on kolme kilometriä leveä

Nukuin yöni hieman huonosti. Nukuin näet kyljelläni, jonka ansiota vasen jalkani puutui yöllä. Sitä särki myös hieman aamulla ja tänään se on ollut taas hieman huonompi. Onnekseni siirtymä on vielä eilistäkin lyhyempi.
Saimme leirin kasaan ja itsemme liikkeelle siinä puoli yksi. Aamiainen oli todella karu sillä olimme unohtaneet tankata vesipullomme viime kokkauksen jälkeen. Aamiaiseksi oli ananasta, vähän vettä, johon laitoimme maitojauhetta, pelkkää leipää ja mysliä.
Pakkauksemme oli jostain syystä poikkeuksellisen äänekäs ja kulutimme ensimmäisen puoli tuntia koittaen korjata pakkauksen ääniä. Kun vihdoin äänet olivat tyydyttävän vähäiset ja pääsimme liikkeelle kohtasimme mielenkiintoisen vanhan puukirkon jota pysähdyimme pällistelemään. Otinpa siitä pari kuvaakin. Kirkossa käynnistä veloitettiin kirkkomaksu 3,5 e, joten emme käyneet sisällä. Näytti olevan joidenkin nuorien naisten kesätyö tuo esittelykierroksen pitäminen.
Loppumatka meni sujuvasti ja nyt olemme Jyväskylässä. Tapasimme ystävämme Jarin ja pyysimme hänet viettämään kanssamme grilli-iltaa. Ainut pyyntömme häneltä oli sinappi ja ketsuppi, niitä kun emme kanna mukana :). Ilta etenee oikein rauhallisesti ja tällä hetkellä kirjoittelen tätä juttua suihkutilojen pukuhuoneesta, tämä kun on niitä harvoja pisteitä joista saa virtaa.
Huomisen etappi on vielä epäselvä. Ajattelin käydä vilauttamassa jalkaani YTHS:llä vielä kerran. Ajattelimme pyykata huomenna ja käydä Jarin kämppää vilaisemassa, hän lupasi keittää kunnon kahvit, mikä on todella hienoa, sillä olen joutunut tyytymään pikakahviin viimeiset kaksi päivää. Hienoa kuulla, että keksimäni tarina upposi ihmisiin. Koitin sitä illalla väsyneenä tehdä eikä siitä tullut yhtä hyvä kuin olisin halunnut. Pahoitteluni niille jotka menettivät uskonsa logiini, se ei ollut tarkoitus. Tarkoitus oli osoittaa kuinka tylsää on kun pyöräilee sateessa 🙂 Lupaan, että moista ei ole luvassa enää ilman erityistä huomautusta siitä että osuus on muuttumassa päästäkeksityksi.

5 comments

Lähettää vaan terkkuja ja toivottelee pitkiä alamäkiä. Ps. Odottelee myäs kyselyihin vastauksia! (O.O)

Hieman myöhässä mukana, mutta kuitenkin. Tuli äsken lueskeltua aikaisemmat kirjoitukset ja en voi sanoa muuta että melkoiselle reissulle olette lähteneet. Ainakin keli + Lassen vitsit tulevat kasvattamaan luonnetta,) Koitan muistaa tiputtaa sen kirjeen joskus vaikka luukustanne…

Mukavaa,että se eilinen (20pv.) juttu olikin keksitty eikä todellinen. Hieman jo huolestuimme, että miten matkanne oikein jatkuu…, mutta hyvin näyttää jatkuvan, toivottavasti jalkasi kestää koko reissun. Minnamari serkkusi on Oulussa heinäkuun ensimmäisen viikon. Soittele jos olette jo seillä päin. Terkkuja 🙂

Pahus jos tuo jalka nyt on noin kipeä, että se pääsee otsikoihin jokaisena päivänä.. ellei sinusta sitten ole tullut Turun ilmastossa WHINY-BITCH! 🙂 Porukat on muuten tulossa joskus heinäkuun puolenvälin tietämillä rantatietä Kemiin ja siitä sitten hetkenmatkaa Rovaniemelle päin. Jos olette siellä jossain niihin aikoihin ja tarvitte jotain niin moista ehtisi suunnitella enemmän jos tarvetta tosiaan löytyy. Kaskua ei nyt tule, kun istun kirjastossa, enkä jaksa lehteä hakea, huomenna kirjoitan takautuvasti! Olen ujuttanut Mervinkin lukijakuntaan, mutta se ei vielä ole uskaltanut kommentoida mitään.. Harmi, että MoonTV lopetti tuotantonsa, muuten moinen pyöräretki olisi saattanut saada sponsseja ja päästä töllöön 🙂

Voi se pyöräretki vieläkin päästä töllöön 🙂 Joku kun vaan keksii soittaa asiaan liittyville tahoille… Tulipa tässä mieleeni kysyä, kuinka pohjoiseen teillä on tarkoitus mennä?

Leave a Reply