Väliaikatietoja

Tämä päivitys tulee pyynnöstä, mutta kuten arvaatte mitään sisältöä tässä ei ole 🙂

25.6.
Mikko lähti aamulla aikaisin viettämään Juhannusta kavereidensa kanssa. Minä ja Krista jäimme tänne. Heräsimme todella myöhään ja vietimme päivän lähes täysin paikallaan ollen. Kävimme tutustumassa lähialueeseen. Ja palasimme kämpille tavoitteenamme tehdä tikkupullia. Etsiessämme sopivia tikkuja tikkupullien tekemiseen laiskistuimme ja lopulta roudasimme tikkumme ylös huoneistoon, missä ne yhä ovat, teimme pullataikina ja paistoimme pullat uunissa. Mikko saattaa ihmetellä noita tikkuja eteisessä. Yöllä katselimme elokuvia ja lopulta menimme nukkumaan.

26.6.
Heräsimme jälleen myöhään. Vietimme karvan vajaa koko päivän sisällä pelaten korttia, katsoen televisiota, lukien kirjaa jnpp. Yritimme kerran mennä ulos pelaamaan korttia, mutta mäkäräiset löysivät meidät välittömästi. Niitä ötököitä oli niin tuhottomasti, että luovuimme ideasta ja palasimme takaisin sisälle kökkimään. Illalla korkkasimme kuohuviinipullomme ja pelasimme korttia :D.

27.6.
Heräsimme myöhään, emme tehneet mitään hyödyllistä. Korjaan, kävimme kaupassa ostamassa ruokaa. Siinä päivän jaloittelu. Mikko saapui kotiinsa siinä kahdeksan aikaan illalla. Pakotimme hänet pelaamaan kanssamme korttia. Mikko painui aikaisin nukkumaan, joten minä pelasin Heroes Of Might and Magic III:sta ja Krista luki kirjaa. Minä lopettelin siinä yhden aikaan yöllä ja menin nukkumaan, Krista lopetteli siinä kolmen jälkeen yöllä…

28.6.
Heräsimme jo kymmenen aikaan. Mikko lähti lukemaan ja me katsoimme leffan. Mikon palattua lähdimme kauppaan ostamaan ruokaa ja reissun jälkeen kokkasimme. Tämän jälkeen pakotimme Mikon taas pelaamaan korttia kanssamme. Katsoimme jonkinlaisen Kung fu -leffan ja tämän jälkeen opettelin tekemään paperikärpäsiä! Wippii! Yhdestä A4:sta saa tehtyä 7 kappaletta eri kärpäsiä. Pienimmät ovat aika pieniä. Kuva tulossa jossain vaiheessa.

3 comments

Noni, tulihan sieltä erittäin asiapitoinen päivitys! Olen niin täynnä, etten jaksa edes hakea Sataria kaskujen kirjoittamiseen, mutta voin todeta, että tämänviikkoiset on olleet, jos mahdollista, tasoltaan vielä edellisiäkin vaatimattomampia 🙂

Lasse, kaskuja tänne taikka täristän tuuballa takapuolesi tyhjiöön! Mukava huomata, että Rovaniemellä on tullut levättyä. Seuraavaksi kansa alkaa vaatia edistyksellisempiä blogimerkintäjä, “mitä tehtiin” -juttujen lisäksi “miltä se tuntui”.

Leave a Reply