Bonussektori

Leivo.org – Content

Sain tänään vahvistuksen siihen, että saamme peräkärryn vuokralle koko kesäksi. Kärryn kanssa tandemin pituus on karvan vajaa 4 metriä, mutta koko homman pitäisi olla kevyempi ajaa. Tuon kärryn saaminen oli kuin osuminen bonussektorille. Eniten tuota sikamaista tuuria kuvastaa se että minä en itse sitä pyytänyt, vaan sitä tultiin tarjoamaan minulle.
Korjasimme Jarnon kanssa telttakepit, se tehtiin ilman kunnon työkaluja, kyseenalaisissa olosuhteissa ja onnistuimme vieläpä. Nyt telttakin on “kuin uusi”. Projektikuvia löydät täältä. Kaikkea sitä saa kyhättyä kyseenalaisissa olosuhteissa :-).
Viikonlopuksi katoan tutkan alle, palaan asiaan maanantaina joka onkin viimeinen päiväni Turussa ennen lähtöä.

3 comments

Lähtiessä yhdistelmän pituus 4 metriä, palatessa katkaistuilla, perässä laahaavilla ketjuilla, noin 8 metriä? 🙂

Leave a Reply