Viime hetken hankinnat

Tutustuin Pirkan Pyöräilyssä Ismo nimiseen henkilöön joka on tandemoinut vähän enemmänkin ja hän antoi viime hetken ohjeita minulle koskien reissuamme. Pääasiassa hän korjasi sadevarustustamme ja tänään sain ostettua viimeisetkin sadevarusteet, eli sadesuojat kengille.
Nyt kun kaikki tarvikkeet on kasassa on enää tarpeen tunkea kaikki tarvikkeet laukkuihin poislukien Kristan henk. koht. tavarat jotka ovat hänen mukana Kälviällä. Jotenkin on epäuskoinen olo siitä, että saan nuo kaikki tarvikkeet pakattua laukkuihin ja että laukut vielä mahtuisivat pyörän päälle fiksusti.
Kiire alkaa myös pukkaamaan päälle. Vielä tarvisi saada tämä netti-osuus toimimaan ja sitten tarvisi saada pari tietokonetta viimeisteltyä. Myös viikonlopun LAN-mökki-tapahtumaan tarvisi saada pari konetta pelikuntoon. Käytännössä minulla on enää huominen aikaa ja sitten alkaakin viikonlopun tapahtumien järjestäminen. Toisaalta mikään ei voita viime hetken kiirepakkaamista maanantaina.

6 comments

Kotiväki seuraa sivuja melkein päivittäin aina kun on vähänkin aikaa. Tsemppiä matkaan. 🙂

Eli täällä ei sittenkään kehtaa kommentoida _ihan_ mitä mieleen juolahtaa, sillä taustajoukoissa on näimmä nk. auktoriteettejakin!

Näin sitä pitää, siitä joka päivä kirjoittamaan niin tämmöiset kriittisetkin lukijat on tyytyväisiä. 🙂

Mitään sensuuria, antaa palaa vaan! Kysykää, sanokaa, ilmoittakaa. Jos aiotte soitella, puhelimeni on päällä 16.00-18.00, ei muuna aikana. Tekstiviestejä luen ja osaan vastaan, en kaikkiin 🙂

Leave a Reply