Laiska sunnuntai

Sunday, 2024-06-23

Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/Al / 100km
Kokonaiskilometrit: 3008 km
Päivää ilman asvaltti-ihottumaa Veikon polvissa: 0

5:55 hmm… sisäinen kello rupee edistämään? Uusi yritys rauhallista sunnuntaita. Torkutaan sängyssä kunnes Veikko tulee hakemaan. Luetaan sängyssä kirjaa hänelle, koska vaihtoehtoja ei anneta.

Veikolle leegoleikkejä, lasten ohjelmia TVstä ja sitten kun ne oli liian pelottavia, tabletista lasten ohjelmia. Vanhemmille omaa aika tehdä mitä haluaa. Lounaan jälkeen kaikki kävi nukkumassa, minä lyhyet normaalit 20 min tirsat.

Iltapäivällä Cagliarin vanhaan kaupunkiin tutustumista. Päätavoitteena oli Bastione di Saint Remy ja sitten kahvilaan ottamaan jotain pientä. Yksinkertaisessa suunnitelmassa kohtalaisen vähän voi mennä pieleen kun sitä koittaa toteuttaa. Silti… Krista etukäteen selvittämä ravintola ei Googlen mukaan välttämättä ole auki, mutta se ei haittaa – Googletietoihin ei voi luottaa, otamme ovesta oikeat aukioloajat. Saavuttuamme ravintolan luokse huomasimme, että aukioloaikoja ei tulla ottamaan. Paikka on pysyvästi kiinni, viimeinen tarra ikkunassa on vuodelta 2019. Sisällä oli hylätyn näköistä. Tänne ei tulla siis koskaan. Tämäkin suunnitelma otti nokkiinsa todellisuuden kohdatessaan.

Vaeltelimme vanhassa kaupungissa turistikrääsäkauppojen, ravintoloiden ja muiden sekalaisten liikkeisen seassa. Lopulta pysähdyimme johonkin aukiolle syömään. Päätin, että tänään on vihdoin pitsahetki! Iltapalaksi eka pitsa, eka testi miten Veikon vatsa reagoi. Pastatesti oli positiivinen yllätys, Rummo merkkinen pasta OK, tuorepasta OK. Vähän pitsaa ja jos se ei aiheuta ongelmia sitten ollaan täysverisen italialaisen kulinäärikokemuksen äärellä.

Lepopäivän päätteeksi kaikki olivat väsyneempiä kuin eilisen seikkailun päätteeksi… Tämä norkoilu ei siis ehkä olekaan palauttavaa?

Leave a Reply