Arjen rutinointia (?!)

Thursday, 2024-06-13

Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A l / 100km
Kokonaiskilometrit: 2835 km
Päivää ilman asvaltti-ihottumaa Veikon polvissa: 0

Keskiviikkona minäkin, meistä viimeisenä, oppi päiväkodille menon ja tuloreitin ilman Googlen navigointiapua. Luulen, että sain eilen myös pyöräreitin salille opeteltua ulkoa. Se ei ihan mahdottomasti poikkea päiväkotireitistä.
Keskiviikkona Krista näki ekaa kertaa lapsen istumassa pyörässä lastenturvaistuimisessa ja heti perään toisen kerran. Muutkin liikkuvat täällä lasten kanssa! Keskiviikkona minä taasen meinasin tulla yliajetuksi. Pyörätiellä pyöräillessäni takavasemmalta tuli auto katsomatta yhtään ja leikkasi suoraan eteeni pyörätielle – napakka jarrutus ja auto meni millien päästä eturengasta. Kuski tajusi virheensä, minä tokenin sen verta, että annoin kansainvälisiä käsimerkkejä, kuten Italiaisiin tapoihin kuuluu. Tänään torstaina Veikko lähti kaupunkipyöräilyyn mukaan. Hän ja minä potkuttelimme kauppaan. Herra melkein jaksoi perille asti. Strategiamme oli hyvin yksinkertainen – pieni mies potkii menemään kävelykädulla ja joka risteykseen pysähdytään. Minä ajan kadulla rinnalla. Yllättävän vähän stressasi minua ja todella vähän Veikkoa.

Kaksi kriisiä on käsillä tällä hetkellä: auto ja kahvi
Auto on yhä pajalla. Ohjauksen natinaa tutkittaessa paljastui että vaihdelaatikosta on tihkunut öljyä pihalle => tiivisteet ja uudet öljyt
Etupään tukivarsien puslat ja tukivarret on lopussa => vaihtoon.
Laskua kasaantuu, mutta ei mitään mahdotonta vielä – tämä on helppo tilanne verrattuna Audin haasteisiin 2018 Ranskassa

Kahvin suhteen kaikki ongelmat on ratkottu. Krista suositteli toista kauppaa, mikä on pikkasen pienempi kuin kauppakeskusken jättimarketti ja TADAAAAAA täällä oli suodatinpapereita ja “American Coffee”! Elämä hymyilee, sillä tänään käytin viimeisen suodattameni ja join viimeisen talosta löytyneen Nescafe patruuna-kahvin. Aamulla juon ensin omaa, suomalaista hyvää kahvia ja lounaalla keittelen American Coffeeta. Pitää tietää minkä makuista kamaa on tarjolla ennen kuin kuluttaa kaikki omat varastot loppuun.

Veikon päiväkotikriisikin tuntuu pienenevän. Elämä alkaa asettumaan uomaansa.

Leave a Reply