Sunnuntaita täysihoidossa

2022-07-17

Kaikki se tavanomainen, aamiainen, hetki omaa aikaa kummallekin vanhemmalle, paljon allasaikaa, taaperon menemisen seuraamista ja lopulta illalla rauhallinen yhteinen hetki. Päivässä on useita hetkiä, jolloin loma tuntuu täydelliseltä, kuten silloin kun istuu lasten altaassa jäinen juoma kädessä hierontaa saamassa ja seuraa pienen miehen pikku auton pöristelyä altaan reunaa pitkin, tai kun illalla lopulta istutaan kahdestaan ravintolassa syömässä pelkästään jälkiruokia, joiden seurana on lasi tai kaksi valkoviiniä. Kovin, kovin rentouttavaa.

Rentoutumisesta huolimatta mies-osastolla on jo menojalkaa vipattanut ainakin puolitoista päivää, joten miesten ääniylivoimalla päädyimme siihen, että maanantaina mennään taas. Kohteena Rhodoksen kaupunki. TUI järjestää sinne bussimatkoja, mikä oli meidän ensisijainen menotapa. Sitten selvisi, että bussissa istutaan 2h per suunta. 2h per suunta ei ole tehtävissä taaperon kanssa, yksinkertaisesti, ei ole tehtävissä. Niinpä suunnitelma B, auton vuokraus ja sillä eteneminen. Huomenna, yhdeksän jälkeen mennään taas!

Mainitsin että menemme käsimatkatavaroilla. Mielenkiintoista tässä pakkauksessa on, että Veikon pakkausta 90 % on kestovaippoihin liittyviä imuja. Tänään on reissun toinen pyykkipäivä, joten respaan matkasi hyvä lasti kestovaippojen, vain järkyttävästi haisevia, imuja. Homma toimii paremmin kuin kotona, pesu on vain niin paljon mukavampaa 😀

Leave a Reply