Välipäivä

2022-07-13

Tänään oli välipäivä, eli rentoutumista hotellilla. Mitään ei tullut korjattua, mitään ei tullut tehtyä – ihan niinku A -luokan täysihoito hotellipäivä. 🙂

Minä naputtelin aamulla tunnin tietokonetta, Krista torkkui, Mirja shoppaili ja Veikko vaihtoi vanhemmalta toiselle läpystä.

Veikon päiväunien aikana oli Aquagym, mihin sain houkuteltua rinnalleni allaskoristetta, eli rakkaan vaimon treenaamaan. Anoppi suostui ystävällisesti vahtimaan pienen miehen unia. Koitamme tehdä tästä virkistävän keskipäivän jutun meille. Anopin palattua takaisin Suomeen, puolessa välissä meidän matkaa, pitää vain uskaltaa tehdä lopullinen ratkaisu 😉 eli antaa info-tiskille luuri itkuhälyttimenä.

Iltapäivällä ihasteltiin pienen miehen allasleikkejä ja omatoimisuutta. Tänään ruoka ei maistunut ennen neljää, missä kohtaa pieni mies pomppasi ylös altaasta ja lähti määrätietoisesti tetsaamaan. Yksi aikuinen perään ja selvisi, että pojalla alkaa olemaan alueen kartta päässään. Hän juoksi crepe-pisteelle, mistä hän on saanut jäätelön vohvelitötterön ystävälliseltä tarjoilijalta. Sellainen irtosi tälläkin kertaa. Se tungettiin naamaan samalla kun seurattiin pingispelejä. Sitten juostiin seuraavalle tiskille osoittelemaan. Sieltä irtoaa kalapuikkoja, jotka ovat tämän reissun herkkuruokaa ilmeisesti. Kalapuikkoja sekä raneja otettiin mukaan altaalle ja kun niitä oli tankattu riittävästi pompattiin takaisin altaaseen.

Reissun aikana pienelle miehelle on opetettu skoolaus ja se on ruokailussa mahdollisesti parasta. Pöydässä olevaa jokaista eri lasia tulee skoolata. Uintireissun jälkeen pysähdyttiin rantabaariin vetämään drinksut, josta matkattiin illan ruokailuun

Oliko pieni mies riittävän väsynyt päivän  päätteeksi? Vessatoimien jälkeen hän laittoi viihdykkeet laatikkoon talteen ja juoksi sängylleen, pyrkien kiipeemään sisään. Palvelusväki sai huutoa siitä että nosto tuli liian hitaasti ja kun sänkyyn päästiin olikin aika sammua.

Huomenna taas seikkailaan. Manuaalinen vuokra-auto alle ja kohti perhoslaaksoa. Aikataulu on vähintäänkin haasteellinen pienen miehen ruokailut ja nukkumiset huomioiden, joten jännäksi menee!

Leave a Reply