Urheilullinen lepopäivä Kunnonpaikassa

2020-07-24

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A
Kokonaiskilometrit: 636 km

Oi arkielämän luksusta! Heräsimme vihdoin johonkin tolkun aikaan, eli 6.30 ja vietimme ruhtinaallisen hitaan aamiaisen. Parin tunnin uutisten lukemisen ja napostelun jälkeen olimme valmiita päivän aktiviteetteihin! Punttisali, uima-altaat, nyrkkipyykki ja leffailta.
Punttisalilla Krista teki soututreenit ja Juha kiusasi itseään erinäisillä laitteilla, sillä irtopainopuolella maksimipaino oli 10 kg käsipaino.

Luonnollisesti treenin aikana tauoilla kuvasimme toisiamme. Krista tietenkin kuvasi Juhan vain kerran ja sillä hetkellä mies kuulemma luki tosi keskittyneesti jotain, eikä hän halunnut häiritä. Niinpä ainut kuntoilukuva Juhasta on lukemassa kännykkää. Tämä, tämä on sitä valheellista mediaa, valheellista uutisointia. Soutulaite ei pysynyt millään paikallaan Kristan sitä soutaessa. Treenaaja nauroi koko ajan yrittäessään soutaa. Lopulta ratkaisu löytyi viemällä irtopainoalueelta yksi matto, joka tuli soutulaitteen alle.

Ennen punttisaliin menoa näimme liikuntasalissa nyrkkeilysäkkejä ja pieni hakkaamispuuska iski Juhalle. Ennen uimaan menemistä pyysimme ovet auki jumppasaliin, jotta pääsisimme hakkaamaan säkkejä. Säkeille ei ollut selkeitä lukituksia, joten niiden takominen meni inan verran säkin jahtaamiseksi. Luonnollisesti, kummallakaan ei ollut kännyä mukana, koska olimme menossa uimaan, joten tästäkään Juhan aktiviteetista ei ole kuvatodisteita. Vaihdoin säkkiä kun ekan säkin jostain kiinnikkeistä tippui ruuvi. Tokasta säkistä ei irronnut osia lopputreenin aikana. Krista hakkasi säkkejä muutamia minuutteja ja sen jälkeen harjoitteli lukioaikaisia koripallotaitojaan. Korin lisäksi pallo löysi tiensä puhdistustarvikepöydälle. Tästäkään ei ole kuvatodisteita, syyllinen kieltää tapahtuman.

Allaspuolella oli Webit/Wiibit tms esterata! WOO! Se oli uima-altaan mittainen yksinkertainen ilmatäytteinen este/kiipeilyrata. Rata koluttiin pari kertaa saunomisen ja porealtaassa rentoutumisen välissä. Täällä ei pahemmin ollut muita asiakkaita – ehkä 20, joten minnekään ei tarvinnut jonottaa ja kaikkialla oli kivasti tilaa.

Lounas oli kasviksia, joita olemme kantaneet hetken mukana. Lounaspöytä oli ihan kuvaamisen arvoinen :).

Iltapäivä ja ilta menikin leffan, päivällisen, hakkeroimisen, kävelemisen ja leffan puitteissa – kyllä, kaksi kertaa leffa. Tänään mässytellään, loppureissulla ei sitten enää mässytellä. Loppureissulla korkeitaan nautitaan erinäisistä hyvyyksistä.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply