Rento lomapäivä Titiseellä

2019-08-04

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A
Kokonaiskilometrit: 8108 km

Sunnuntai, joten aamurutineeja ei ole. Heräsimme vinosta sängystä huolimatta kohtuullisen virkeinä. Aamu oli kirkas ja aurinkoinen. Vihdoin on luvassa kunnon säätä. Katselimme aamupäivän kun merkittävä osa leirintäalueella majoittuneista pakkasi kamojaan. Itseäni pisti silmään roskapussit. Jokaisella oli ainakin 10 litran roskapussi täynnä kamaa. Ihmettelin hetken, että miten ne pystyy luomaan moisen määrän roskaa. Kristan ajama roskattomuus näyttää tarttuvan hissukseen minuunkin :), tuntuu vaan helpommalta kun ei ole pakkausjätteitä kuin ihan vähän (esimerkiksi irtotofua emme ole löytäneet kuin kerran).

Meidän isoin haaste on täällä Saksassa biojäte. Nämä eivät sitä vielä kerää mitenkään keskitetysti missään leirintäalueilla, muut lajittelut kyllä löytyy. Eilen hävitimme neljä purkillista biojätettä roskattomassa kaupassa. Myyjä antoi meille avaimensa ja neuvoi miten päästään korttelin sisäpihalle, missä on heidän kompostinsa. Se mies siis antoi meille kauppansa avainnipun! Melkoinen luottamuslause 🙂

Pidimme pienen viskimaistelun iltapäivällä. Glenmorangien neljä eri pientä pulloa oli testissä. Kuten asiaan kuuluu pidimme täysin eri viskeistä. Tunnistamme kuitenkin viskin, mistä toinen tykkäisi 🙂

Pitää tehdä pieni korjausmerkintä. Luulin eilen tehneeni pakkausvirheen viskien suhteen, mutta myöhemmin illalla täällä leirintäalueella tajusin olleeni väärässä. Olin unohtanut heti matkan alussa ostamani Finlagganin viskipullon, joka oli ruokalaatikossa iloisesti odottamassa. Nooooooooooh, Mark Twainia lainaten “Too much of anything is bad, but too much good whisky is barely enough.”

Illalla kävimme Titiseen kaupungissa, sillä dataverkot ovat tällä todella heikolla hapella. Sain useaan kertaan luuriin ilmoituksen, että operaattori on tilapäisesti poistanut datayhteydet minun liittymästä. Kaupunkivisiitin tarve oli lähinnä WLAN:n käyttö pariin pikaiseen juttuun. Ne tuli hoidettua nopeasti ja samalla tuli ihailta hyvin pientä, mutta tehokasta turistirysää.
Koko päivä on ollut hyvin tarpeellista rentoutumista, eli lukemista, grillaantumista, syömistä ja viskien analysointia

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply